Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primăria Techirghiol, județul Constanța se apără de eventualele inundații! Achiziție importantă în acest sens

ro

25 Oct, 2024 17:00 388 Marime text
  • Atribuirea a avut loc pe 23 octombrie 2024, vizând achiziția de 134.453 lei.
 
Primăria Techirghiol, județul Constanța, a atribuit, prin cumpărare directă, un contract ce vizează lucrările de curățare și decolmatare a firului de vale din oraș.
 
Atribuirea a avut loc pe 23 octombrie 2024, vizând achiziția de 134.453 lei. Firma câștigătoare este Costi Aur Construct SRL. Se solicita realizarea unor lucrări de întreținere a firului de vale din Orașul Techirghiol, conform descrierii din caietul de sarcini,  pentru reducerea riscului de inundații, prin crearea unei infrastructuri adecvate, ce implică următoarele operatiuni minim necesare: săpătura manuală pentru decolmatare; defrișare suprafețe cu vegetație uscată , tufișuri, arbuști; săpat mecanic în pământ cu umiditate, executată cu ajutorul excavatorului; săpat manual pentru scurgerea apelor; transport cu lopata și cu roaba a materialelor rezultate; încărcare auto pământ; transport cu autobasculanta a pământului rezultat; nivelarea suprafeţei de teren; finisarea manuală a taluzurilor şi a platformelor.
 
Locul execuției este pe raza Orașului Techirghiol, în perimetrul identificat, pe firul de vale, între strada Dimitrie Cantemir-Ion Creangă și str. Răscoalei din 1907.
 

Despre Costi Aur Construct SRL


Firma Costi Aur Construct SRL din Lazu, a fost înființată la data de 09.06.2005 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 - Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.


Potrivit platformei termene.ro, cifra de afaceri Costi Aur Construct SRL a fost de 2,171,901.00 lei în anul 2023, cu un profit de 411,135.00 lei.
 

Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o creștere a cifrei de afaceri cu 6.82%.


Costi Aur Construct SRL a raportat un număr de 13 angajați în anul 2023.

Strîmbeanu Constantin-Aurel este asociat unic şi administrator al firmei.
 

 
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe plat forma te rmene.ro.



PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Primăria Techirghiol înființează un parc auto. Unde va fi amplasat (document)


 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii