Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:09 30 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul Comunei Limanu, în instanță cu un restaurant din Vama Veche. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

ro

29 Jun, 2024 11:08 329 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Părți în dosar sunt SC Vânt De Vama SRL, în calitate de reclamant și Primarul Comunei Limanu și Comuna Limanu, în calitate de pârâți.
     
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 3986/118/2024, care are ca obiect acțiune în constatare OBILGARE EMITERE ACT.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 07.06.2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în acțiune în constatare OBILGARE EMITERE ACT, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt SC Vânt De Vama SRL, în calitate de reclamant și Primarul Comunei Limanu și Comuna Limanu, în calitate de pârâți.
 
Magistrații au oferit următoarea soluție pe scurt: „HOT Respinge cererea ca rămasă fără obiect. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Cererea de recurs se depune la Tribunalul Constanța. Pronunțată astăzi, 25.06.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”.
 
Despre SC Vânt De Vama SRL
 
Societatea Vânt De Vama SRL a fost înființată în anul 2016, are sediul în localitatea Vama Veche, județul Constanța, strada Falezei, nr. 6 și se ocupă de „Restaurante”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Ciocîrlan Nicolae.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Skylark Construct SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Vânt De Vama SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 6.925.964 lei, cu un profit de 1.031.479 lei, la 10 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
Citește și:
Justiție Constanța: Decizia magistraților în dosarul dintre Primarul comunei Limanu și Vânt de Vamă SRL
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii