Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:58 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul din Mangalia, obligat de instanță să elibereze firmei Marian Parc SRL o autorizație de funcționare și să-i achite 2.000 lei

ro

24 Jun, 2024 15:07 703 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
  • Societatea Marian Parc SRL l-a dat în judecată pe primarul Municipiului Mangalia, solicitând emiterea unui act.
  • Mai exact, societatea a cerut de la primarul din Mangalia o autorizație de funcționare pentru anul 2024 în vederea desfățurării activității recreative la punctul de lucru situat în Municipiul Mangalia, stațiunea Neptun.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost depus pe data 29.04.2024 dosarul cu indicativul 3037/118/2024 și obiectul - acţiune în constatare obligare emitere act.
 
Părţi dosarului aflat în stadiul procesural de fond sunt:  SC Marian Parc SRL – reclamant și Primarul Municipiului Mangalia Cristian Radu - pârât.
 
În ședința din data de 21.06.2024, magistrați au admis cererea.

„Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta Marian Parc SRL în contradictoriu cu pârâtul Primarul Municipiului Mangalia. Obligă pârâtul să elibereze în favoarea reclamantei autorizația de funcționare nr. 16035/05.03.2020 vizată pentru anul 2024 în vederea desfățurării activității având cod CAEN 9329 – alte activități recreative la punctul de lucru situat în Municipiul Mangalia, stațiunea Neptun, strada Școlii nr. 14B, Parc Distracții Prichindel, județul Constanţa. Obligă pârâtul să plătească reclamantei suma de 2.000 lei cu titlu de cheltuieli de judecată constând în onorariul de avocat. Definitivă. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței pe 21.06.2024. Document: Hotarârea din 21.06.2024“, se spune în soluția pe scurt.

 


 
Despre Marian Parc SRL

 
Înființată în anul 2002, firma are sediul pe strada Eufrosina Popescu, Nr. 19, București, Sector 3 ți desfășoară actrivități
recreative și distractive. Firma este controlată de Dumitru Marian, cu 90% din capitalul social,  și Dumitru Mia, cu 10% din capitalul social. Administratorul firmei este Dumitru Marian.
 
Potrivit termene.ro, Dumitru Marian mai este asociat si administrator în Ferris Wheel SRL,  asociat și administrator  în  Parc Distracții Prichindel SRL București, asociat unic și administrator în UFO BIT SRL București, asociat în  Agrement Prichindel SRL București, asociat și administrator în Coredo Com Impex SRL Constanța și Administrator în  Brucomela SRL Mangalia.
       
La rândul ei, Dumitru MIA este asociat unic și administratorîn Dumiteo Parc SRL Constanța și asociat în Brucomela SRL Constanța.
 
În anul 2023, societatea cu 6 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.711.933 lei și un profit de 808.104 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Primăria Mangalia, executată silit de o firmă din Arad. Un teren intravilan de peste 20.000 mp, în valoare de 1,1 milioane de euro, scos la licitație (DOCUMENTE)

Primăria Mangalia, executată silit. Ce spune primarul Cristian Radu despre un teren scos la licitație de un executor judecătoresc (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii