Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:50 26 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul municipiului București, Nicușor Dan, a câștigat procesul cu ANI

ro

22 Oct, 2024 14:16 295 Marime text
Nicușor Dan. Foto: facebook/Primăria Municipiului BucureștiPrimarul municipiului București, Nicușor Dan a căștigat procesul cu Agenția Națională de Integritate. Decizia Instanței Supreme este definitivă. 

„Cu unanimitate: Respinge cererea de suspendare a judecării cauzei până la soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate de către Curtea Constituţională, ca nefondată. Respinge excepţia lipsei de interes a recursului incident, ca nefondată.

Cu majoritate: Respinge recursul principal declarat de recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate împotriva Sentinţei civile nr. 1414 din data de 21 septembrie 2023 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat.

Cu unanimitate: Respinge recursul incident declarat de recurentul-reclamant Dan Nicuşor Daniel împotriva Sentinţei civile nr. 1414 din data de 21 septembrie 2023 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal, ca nefondat. Definitivă.

Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi, 22 octombrie 2024. Cu opinia separată a doamnei judecător V. Dumitrache, în sensul admiterii recursului principal declarat de recurenta-pârâtă Agenţia Naţională de Integritate împotriva Sentinţei civile nr. 1414 din data de 21 septembrie 2023 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a IX-a Contencios Administrativ şi Fiscal, casării în parte a sentinţei recurate şi respingerii cererii de chemare în judecată formulate iniţial, ca nefondată”.


În acest dosar recursul a fost declarat la data de 16 octombrie 2023 de Nicușor Dan și la data de 13 octombrie de ANI. 

Citește și. 

Primarul Nicușor Dan a emis dispoziţie pentru demolarea construcţiilor de la Piaţa Unirii (VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii