Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:11 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces între o femeie, o firmă din municipiu și Oficiul Registrului Comerțului de pe Lângă Tribunalul Constanța. Se cere radierea unui sediu!

ro

27 Sep, 2024 19:08 142 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Nu a fost stabilit termen în proces.
 
Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 6913/118/2024, care are ca obiect radiere sediu.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 26.09.2024, pe secția a II-a civilă. Obiectul dosarului constă în radiere sediu, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Butucescu Elena, în calitate de reclamant și General Euro Montaj SRL și Oficiul Registrului Comerțului de pe Lângă Tribunalul Constanța, în calitate de pârâți.
 
Nu a fost stabilit termen în proces.
 
Despre General Euro Montaj SRL
 
Societatea General Euro Montaj SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul în municipiul Constanța, strada Panait Moșoiu, nr. 44 și se ocupă de „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Tanasa Emilia.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea General Euro Montaj SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 86.248 lei, cu o pierdere de 119.326 lei, la 2 angajați.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:
Primarul Comunei Corbu, în proces cu ANAF Constanța. Dosarul, pe rolul Tribunalului
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii