Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:37 09 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces între o firmă din Cluj și orașul Eforie. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța

ro

09 Aug, 2024 19:08 159 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Părți în dosar sunt Set Construct SRL - cu sediu ales la AV, în calitate de reclamant și Orașul Eforie, în calitate de pârât.



Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 2999/118/2023**, care are ca obiect obligația de a face.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 03.01.2024, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în obligația de a face, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Set Construct SRL - cu sediu ales la AV, în calitate de reclamant și Orașul Eforie, în calitate de pârât.
 

Magistrații au ajuns la următoarea soluție pe scurt: „Respinge excepțiile inadmisibilității şi tardivității invocate de pârâtul ORAŞUL EFORIE. Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamanta SET CONSTRUCT SRL în contradictoriu cu pârâtul ORAŞUL EFORIE prin Primar, ca neîntemeiată. Fără cheltuieli de judecată. Cu drept de apel în termen de 10 zile de la comunicare, cererea de apel urmând a se depune la Tribunalul Constanța Secția de Contencios Administrativ şi Fiscal. Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței, astăzi, 07.08.2024”.

 
Despre Set Construct SRL
 
Societatea Set Construct SRL a fost înființată în anul 2013, are sediul în localitatea Sânmărtin, județul Cluj, nr. 172 și se ocupă de „Lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat și administrator este Boca Vasile, acesta fiind și reprezentant întreprindere familială.
 
Societatea nu a înregistrat nicio activitate.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 
 
Citește și:
Rompetrol Rafinare SA, în proces cu Agenția pentru Protecția Mediului Prahova. Dosarul, pe rolul Tribunalului Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii