Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:17 18 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces între o firmă din Oradea și una din Constanța. Dosarul, pe rolul Judecătoriei

ro

18 Sep, 2024 18:13 135 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  • Nu a fost stabilit termen în proces.
     
Pe rolul Judecătoriei Constanța, a fost înregistrat dosarul 26399/212/2024, care are ca obiect acțiune în răspundere contractuală.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 16.09.2024, pe secția civilă. Obiectul dosarului constă în acțiune în răspundere contractuală, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Fun Ice SRL, în calitate de reclamant și Miramar Inc SRL, în calitate de pârât.
 
Nu a fost stabilit termen în proces.
 
Despre Fun Ice SRL
 
Societatea Fun Ice SRL a fost înființată în anul 1996, are sediul în Oradea, județul Bihor, Calea Borșului, nr. 50/A și se ocupă de „Comerț cu ridicata nespecializat”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Ice Com Beteiligungsgesmbh, iar administrator este Rusu Gabriel-Ionuț.
 
Cel din urmă mai este reprezentant al persoanei juridice la Fun Ice Market SRL și reprezentant asociat persoană juridică la Fun Ince Trade SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Fun Ice SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 14.094.352 lei, cu un profit de 775.123 lei, la 14 angajați.
 
Despre Miramar Inc SRL
 
Societatea Miramar Inc SRL a fost înființată în anul 2023, are sediul în municipiul Constanța, strada Mircea cel Bătrân, nr. 152A și se ocupă de „Comerț cu amănuntul a produselor alimentare, băuturilor și produselor din tutun efectuat prin standuri, chioșcuri și piețe”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este Quadry Events SRL, asociat este Radu Andreea-Gabriela, iar administrator este Mocanu Virgil.
 
Mocanu Virgil mai este asociat unic și administrator la Quadry Events SRL.
 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea Miramar Inc SRL a înregistrat o cifră de afaceri de  416.586 lei, cu un profit de 95.598 lei, la un angajat.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
 

Citește și:
DNA Constanța, în litigiu cu nouă funcționari! Dosarul a ajuns la Curtea de Apel
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii