Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 08 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces între prefectul județului Constanța și primarul orașului Năvodari. Dosarul, pe rolul Tribunalului

ro

19 May, 2024 17:01 601 Marime text
Foto cu rol ilustrativ. Sursă foto: Pexels
 
  •  Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța, în calitate de reclamant și Primarul Orașului Năvodari, Coman Elena, Malciu Viorica, Malciu Constantin, Pitiș Rodica Ioana și Pitiș Costel, în calitate de pârâți.

Pe rolul Tribunalului Constanța, a fost înregistrat dosarul 8104/118/2023, care are ca obiect acțiune prefect - tutelă administrativă anulare act adm/autorizație nr 85/11.03.2022.
 
Dosarul a ajuns pe masa magistraților la data de 27.11.2023, pe secția de contencios administrativ și fiscal. Obiectul dosarului constă în acțiune prefect - tutelă administrativă anulare act adm/autorizație nr 85/11.03.2022, fiind în stadiul de fond.
 
Părți în dosar sunt Prefectul Județului Constanța, în calitate de reclamant și Primarul Orașului Năvodari, Coman Elena, Malciu Viorica, Malciu Constantin, Pitiș Rodica Ioana și Pitiș Costel, în calitate de pârâți.
 
Magistrații au oferit următoarea soluție pe scurt: „Respinge, ca neîntemeiată, excepția prescripției. Dispune introducerea în cauză a Inspectoratului de Stat în Construcții şi citarea acestuia cu o copie a cererii de chemare în judecată şi întâmpinării şi mențiunea de a formula apărări cu privire la excepția de nelegalitate a proceselor verbale de control. Stabilește termen de judecată la data de 11.06.2024 – ora 9.00 pentru când se citează părțile. Cu drept de recurs odată cu fondul cauzei. Pronunțată astăzi, 14.05.2024, prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei instanței”.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
Fostul paramedic acuzat că ar fi masat sânii unei femei, într-o ambulanţă SMURD, fără avocat în sala de judecată
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii