Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proces pe Regulamentul pentru Peninsula Constanței Când pronunță decizia Tribunalul! Cazul s-a judecat azi

ro

12 Nov, 2021 13:58 1672 Marime text


Momente tensionate astăzi, 12 noiembrie 2021, la Secția de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Constanța, instanță care a judecat în urmă cu doar câteva momente solicitările privind suspendarea Regulamentului de acces în Zona Peninsulară a orașului!

Dosarul cu indicativul 7946/118/2021 a fost analizat de completul CA6 al secției, prezidat de magistratul Răzvan Pricop.

Reprezentant al persoanelor juridice ce au solicitat suspendarea aplicării regulamentului, avocatul Mirela Doicescu, din cadrul Baroului Constanța, a declarat, în urmă cu scurt timp, pentru ZIUA de Constanța, că pronunțarea unei soluții a fost amânată pentru începutul săptămânii viitoare.

„Procesul tocmai s-a judecat, instanța a rămas în pronunțare pentru data de luni, 15 noiembrie 2021, la ora 14.00. Dezbaterile au durat două ore, s-a administrat proba cu înscrisuri și s-au depus concluzii“, a declarat avocatul Mirela Doicescu.

Dosarul era programat să se desfășoare astăzi, începând cu ora 12.00, iar dezbaterile au durat circa două ore.

Avocații Primăriei Constanța au depus cereri de amânare a procesului, dar acestea au fost respinse de instanța de judecată.

În acest context, rămâne de văzut care va fi decizia Tribunalului Constanța, dacă va suspenda sau nu aplicarea noului Regulament privind accesul în Zona Peninsulară a orașului.

De precizat că, oricare va fi decizia pe care o va lua completul prezidat de magistratul Răzvan Pricop, aceasta va putea fi atacată în recurs, la instanța superioară.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii