Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procesul dintre SC Gibam Construct SRL și UAT Limanu, pe rolul Curții de Apel Constanța

ro

04 Oct, 2023 10:34 683 Marime text
Pe rolul Curții de Apel Constanța a fost înregistrat dosarul 800/118/2023 ce are ca obiect „obligația de a face“.  Dosarul a fost înregistrat la data de 28 septembrie 2023 pe Secția de Contencios Administrativ și fiscal, fiind în stadiul de recurs.
 
Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, părți în dosar sunt SC Gibam Construct SRL în calitate de recurent reclamant și UAT Limanu și Primarul Comunei Limanu în calitate de intimat pârât.
 
Recursul a fost declarat de SC Gibam Construct SRL la data de 21 septembrie 2023, iar momentan nu a fost stabilită data următoarei ședințe de judecată.
 
Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată în același dosar, magistrații de la Tribunalul Constanța au respins la data de 14 iunie 2023 cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâta UAT Limanu ca fiind îndreptată împotriva unei persoane fără calitate procesuală pasivă.

„Respinge cererea de chemare în judecată formulată în contradictoriu cu pârâtul Primarul Comunei Limanu, ca neîntemeiată. Obligă reclamanta la plata către pârâta UAT Limanu a sumei de 2500 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată, constând în onorariu de avocat, aşa cum a fost redus. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare, la Tribunalul Constanţa. Pronunţată la data de 14.06.2023, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei“ - se arată în soluția instanței.

 
Desper SC Gibam Construct SRL
 
Potrivit datelor furnizate de platforma Termene.ro, consultată la data de 4 octombrie 2023 societatea a fost înființată în anul 2006 și are sediul în localitatea Brebu Megieșesc, Județ Prahova.

Societatea se ocupă cu Lucrari de constructii a cladirilor rezidentiale si nerezidentiale.

Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 2.968 lei, pierdere de 113.271  lei și niciun angajat.

Unic asociat și administrator este Manfrin Gilberto. 

Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 


Citește și: 

Procesul dintre Adrian Horațiu Wyhnalek și Primarul Municipiului Constanța, pe rolul Curții de Apel Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii