Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:02 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procuror nou la DNA Constanța! Un alt magistrat se alătură „armatei“ Anticorupție începând cu 1 iunie 2024

ro

12 May, 2024 17:00 8635 Marime text
 
 
  • Stoica Elena, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care și-a început activitatea la DNA Constanța zilele trecute.
  • Din iunie 2024, și procurorul Vasile Cristian Daniel Iftinchi, fost procuror în DIICOT Tulcea, în prezent procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, se va alătura echipei DNA Constanța.
  • Stoica Elena și Vasile Cristian Daniel Iftinchi se alătură „armatei“ Anticorupție din Constanța după ce procurorii Bodean Andrei și Conortos Constantin s-au transferat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, (unitate de parchet de unde provin), începând cu data de 7 mai 2024,  după venirea lui Stanciu în fruntea DNA Constanța.
 
 
Procuror nou în cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Constanța! Este vorba despre Stoica Elena, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, care și-a început activitatea la DNA Constanța zilele trecute.
 
În aproximativ două săptămânim mai precis începând cu data de 1 iunie 2024, și procurorul Vasile Cristian Daniel Iftinchi, fost procuror în DIICOT Tulcea, în prezent procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, se va alătura echipei DNA Constanța.
 
Procurorii Stoica Elena și Vasile Cristian Daniel Iftinchi au fost aduși la DNA Constanța de procurorul Stanciu Mihai Alexandru (foto), șeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, delegat procuror șef al DNA Constanța.
 
Stoica Elena și Vasile Cristian Daniel Iftinchi se alătură „armatei“ Anticorupție din Constanța după ce procurorii Bodean Andrei și Conortos Constantin s-au transferat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța, (unitate de parchet de unde provin), începând cu data de 7 mai 2024,  după venirea lui Stanciu în fruntea DNA Constanța.
 
„Voi construi o altă echipă, cu un suflu nou!“
Ce spune Mihai Stanciu, șeful DNA Constanța, după ce cinci procurori au anunțat că vor să plece la o altă structură


 
Amintim, la finele lunii aprilie 2024, Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât înaintarea către Președintele României a propunerii privind eliberarea din funcţie, prin pensionare, a lui Sorin Constantinescu, procuror în cadrul Direcției Naționale Anticorupție - Serviciul teritorial Constanța.
 
În acest context, procurorul Stanciu Mihai Alexandru, șeful DNA Constanța, trebuie să-i găsească un înlocuitor lui Sorin Constantinescu.
 
Mihai Alexandru Stanciu a preluat șefia DNA Constanța, începând cu data de 23 februarie 2024, de la procurorul Andrei Bodean.
 
Mandatul procurorului Stanciu în fruntea DNA Constanța este valabil în perioada 23.02.2024 - 22.08.2024.
 
Decizia prin care procurorul Stanciu a fost delegat procuror șef al DNA Constanța a fost contestată de preotul Petrică Leașcu, la Înalta Curte, primul termen fiind fixat pentru data de 26 septembrie 2024.
   
 
Averile procurorilor Vasile Iftinchi și Stoica Elena pot fi citite accesând link-ul de mai jos
 
Ce averi au procurorii Vasile Iftinchi și Stoica Elena, propuși să lucreze la DNA Constanța, după plecarea lui Bodean Andrei și Conortos Constantin (DOCUMENTE)

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Averea și interesele
Procurorul Mihai Alexandru Stanciu preia, de azi, șefia DNA Constanța! (DOCUMENTE)

 
Iată de ce a fost delegat Mihai Stanciu procuror șef al DNA Constanța! (DOCUMENT)


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii