Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:50 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul criminalist Sadîc Zafer face declarații cu privire la suspectul crimei din parcarea Vivo - „Inculpatul și-a exprimat regretul pentru fapta săvârșită” (VIDEO)

ro

25 Oct, 2024 12:30 1212 Marime text
Procurorul criminalist Sadîc Zafer - sursa foto: ZIUA de Constanța

Procurorul criminalist Sadîc Zafer prezintă modul în care a fost ucisă o persoană joi, 24 octombrie 2024, în parcarea cntrului comercial Vivo din Constanța, precum și informații despre suspectul anchetat în dosarul de omor.
 
În cursul serii trecute a fost reținută o persoană, fiind acuzată de săvârșirea infracțiunii de omor și portul sau folosirea de obiecte periculoase, întrucât în parcarea unui mall de pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în cursul orelor 12:00, în cursul unui conflict spontan, fiind sub influența unor substanțe psihoactive, a înjunghiat-o pe victimă în zona femurală a piciorului stâng, așa încât i-a provocat o hemoragie foarte puternică, iar în câteva minute, victima a decedat, chiar dacă ambulanța a fost chemată la fața locului și s-a încercat resuscitarea victimei, nu s-a reușit. (...)
 
Inculpatul a fost cooperant în anchetă, și-a exprimat regretul pentru fapta săvârșită. Dumnealui a declarat că  s-ar fi aflat sub influența unor substanțe etnobotanice și de aceea ar fi săvârșit fapta respectivă”, a transmis procurorul criminalist.
 
Declarațiile pot fi urmărite în video de mai jos.



Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Suspectul crimei din parcarea Vivo, propus la Tribunalul Constanța pentru arestare preventivă

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii