Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:01 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Procurorul Mihai Alexandru Stanciu, cerut să rămână șeful DNA Constanța

ro

14 Jul, 2024 17:00 943 Marime text
Procurorul Mihai Alexandru Stanciu, șeful PJ Constanța, șeful delegat al DNA Constanța
  • Dacă propunerea va fi admisă, delegarea șefului PJ Constanța ca șef al DNA Constanța va fi prelungită până la ocuparea funcției prin concurs, sau numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
Magistratul Mihai Alexandru Stanciu, șeful Parchetului Judecătoriei Constanța, delegat procuror șef al DNA Constanța, ar urma să rămână șeful anticorupției de la malul mării, potrivit unei propuneri transmise Consiliului Superior al Magistraturii!
 
Secția pentru Procurori a CSM va analiza în cadrul ședinței de miercuri, 17 iulie 2024, propunerea de prelungire a delegării magistratului Mihai Alexandru Stanciu în funcția de procuror șef al Serviciului Teritorial Anticorupție Constanța al Direcției Naționale Anticorupție.
 
Dacă propunerea va fi admisă, delegarea șefului PJ Constanța ca șef al DNA Constanța va fi prelungită până la ocuparea funcției prin concurs, sau numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Amintim, Mihai Alexandru Stanciu a fost delegat șeful DNA Constanța începând cu data de 23 februarie 2024, acesta preluând funcția de la șeful anterior al DNA Constanța, magistratul Andrei Bodean.
 
Potrivit delegării inițial, mandatul procurorului Stanciu în fruntea DNA Constanța este valabil în perioada 23.02.2024 - 23.08.2024.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea și interesele
Procurorul Mihai Alexandru Stanciu preia, de azi, șefia DNA Constanța! (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii