Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:16 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Recurs Curtea de Apel Constanța se va pronunța în dosarul inițiativei cetățenești de salvare a Pădurii Comorova

ro

27 Aug, 2024 10:15 237 Marime text
Pădurea Comorova - sursa: ZIUA de Constanța

Recursul inițiativei cetățenești de salvare a pădurii Comorova a fost înregistrat pe secția Contencios administrativ şi fiscal ieri, 26 august, la Curtea de Apel Constanța. Dosarul cu indicativul 4511/118/2023 a fost înregistrat la mai puțin de o lună, de când Tribunalul Constanța a respins ca neîntemeiată cererea de chemare în judecată, decizia fiind contestată la instanța superioară.
 
Deocamdată, nu a fost stabilit un termen în acest dosar.
 

 
Dosarul inițiativei cetățenești de salvare a pădurii Comorova aparține USR Mangalia, iar cei care cheamă Unitatea Administrativ Teritoriala Mangalia, Primarul Municipiului Mangalia și Secretarul General Al Municipiului Mangalia sunt Abdurefi Semiran, Zainea Ionuț Adrian, Paris Dumitru, Saracin Alexandru, Marinescu Angela și Popescu Emanuel Ion.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Anunțul USR Mangalia DNA cercetează înstrăinarea unor terenuri aparținând domeniului public al Municipiului Mangalia și aspecte legate de situația Pădurii Comorova!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii