Rompetrol Quality Control SRL, la judecată cu o firmă ce se ocupă de creșterea păsărilor la Constanța
Rompetrol Quality Control SRL, la judecată cu o firmă ce se ocupă de creșterea păsărilor la Constanța
01 Sep, 2024 17:00
ZIUA de Constanta
965
Marime text
- Procesul se află pe rolul Judecătoriei Constanța, fără un prim termen stabilit de instanță
- Rompetrol Quality Control SRL are sediul social în Năvodari, Pavilionul Administrativ și se ocupă în principal de activități de testare și analize tehnice.
- Avi Best Quality SRL este fondată în anul 2016, iar conform termene.ro, pe anul 2023 a raportat un singur salariat, un profit de 45.719 lei și o cifră de afaceri de 4,3 milioane lei.
Rompetrol Quality Control SRL cheamă în instanță un debitor, pentru recuperarea unor sume de bani, conform dosarului înregistrat pe rolul instanței.
Astfel, la Judecătoria Constanța, a fost înregistrat dosarul 24968/212/2024, pe secția civilă, la data de 30 august 2024. Debitor este compania Avi Best Quality SRL, iar creditor Rompetrol Quality Control SRL.
Despre Avi Best Quality SRL
Avi Best Quality SRL este fondată în anul 2016, iar conform termene.ro, pe anul 2023 a raportat un singur salariat, un profit de 45.719 lei și o cifră de afaceri de 4,3 milioane lei. Compania se ocupă de creșterea păsărilor și are sediul social în Constanța, pe strada Pescarilor nr. 16. Asociați sunt Leventi Dami – 51% și Sterie Teodora-Vasilica – 49%, cei doi fiind și administratori. Sterie Teodora-Vasilica mai apare ca asociat unic în firma Ecosere Maria SRL.
Despre Rompetrol Quality Control SRL
Potrivit termene.ro, Rompetrol Quality Control SRL a fost înființată în 2004, are sediul social în Năvodari, Pavilionul Administrativ și se ocupă în principal de activități de testare și analize tehnice.
Firma are puncte de lucru în Ilfov, Dolj, Bacău, Sălaj și alte zone din țară.
Asociați figurează Rompetrol Rafinare SA (70,91%) și Rompetrol Petrochemicals SRL (29,09%).
Administrator este KMG Rompetrol SRL (deținută de KMG International NV din Olanda 99,9997% și Rompetrol Financial Group SRL 0,0003% și administrată de cetățeanul kazah Ilias Kuldzhanov).
KMG Rompetrol SRL figurează și în KMG Petrol Services Center SRL și Byron Shipping SRL.
Potrivit termene.ro, Rompetrol Quality Control SRL figurează cu 162 de achiziții directe (Termo Ploiești SRL, UM 01838, Thermoenergy Group SA autorități contractante) și patru contracte publice (Ministerul Energiei, Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța autorități contractante).
În 2023, Rompetrol Quality Control SRL a declarat 190 de angajați, profit peste 1,19 milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 54,35 de milioane de lei.
Despre Rompetrol Rafinare SA
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 28 iulie 2024, Rompetrol Rafinare SA a fost înființată în 1991, are sediul social în Năvodari, Bloc Pavilion Administrativ și se ocupă în principal de fabricarea produselor obținute din prelucrarea țițeiului.
Compania are un punct de lucru și în Ploiești – Rafinăria Vega.
Acționarul majoritar, cu 48,1136%, este compania olandeză KMG International NV, urmat de Statul Român prin Ministerul Energiei, cu 44,6959%, și o Listă de acționari, cu 7,19%.
Administratori figurează Batyrzhan Tergeussizov (cetățean kazah), Meshitbay Zhamilya (cetățean kazah), Mikulich Tamila (cetățean ucrainean), Romanenko Pavel (cetățean kazah), Saragea Constantin (cetățean român), Stănescu Nicolae Bogdan Codruț (cetățean român), Steriopol Bogdan Cătălin (cetățean român) și Tohănean Adrian (cetățean român).
KMG International NV deține acțiuni sau părți sociale și în Rompetrol Well Services SA, Rompetrol Logistics SRL, Oilfield Exploration Business Solutions SA și Fondul de Investiții în Energie Kazah-Român SA.
Constantin Saragea figurează ca membru în Directoratul Companiei Naționale de Transport al Energiei Electrice Transelectrica SA, iar Nicolae Bogdan Codruț Stănescu, în Directoratul Societății de Administrare a Participațiilor din Energie SA și ca administrator al SNGN Romgaz SA-Filiala de Înmagazinare Gaze Naturale Depogaz Ploiești SRL.
Batyrzhan Tergeussizov figurează ca administrator în Rompetrol Well Services SA, Rompetrol Downstream SRL, Rominserv SRL și Rompetrol Energy SA.
Adrian Tohănean figurează ca director al Rom Oil SA, administrator al Rompetrol Downstream SRL, director al Rompetrol Logistics SRL, administrator al Rominserv SRL, director al Midia Marine Terminal SRL, director al Byron Shipping SRL, administrator al Rompetrol Energy SA și administrator al Fondului de Investiții în Energie Kazah-Român SA.
Rompetrol Rafinare SA deține acțiuni sau părți sociale în Rompetrol Petrochemicals SRL, Rom Oil SA, Rompetrol Downstream SRL, Rompetrol Quality Control SRL, Rompetrol Logistics SRL.
Potrivit termene.ro, Rompetrol Rafinare SA figurează cu două contracte publice (Ministerul Apărării Naționale – UM 01836).
În 2023, Rompetrol Rafinare SA a declarat 1.124 de angajați, pierderi peste 550,35 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 17,12 miliarde de lei.
Despre Rompetrol Petrochemicals SRL
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 28 iulie 2024, Rompetrol Petrochemicals SRL a fost înființată în 2002, are sediul social în Năvodari, Pavilionul Administrativ și se ocupă în principal de fabricarea materialelor plastice în forme primare.
Asociat unic este Rompetrol Rafinare SA, iar administrator figurează Alexandru Stavarache (director al Rompetrol Rafinare SA).
În 2023, Rompetrol Petrochemicals SRL a declarat un angajat, profit peste 31,4 milioane de lei și cifra de afaceri 0.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Acţionarii Rompetrol Rafinare SA, convocați în Adunare Generală Ordinară! Pe ordinea de zi sunt zece subiecte
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii