Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:29 24 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a lăudat cu pile în Primăria Constanța O femeie ar fi primit 2300 de euro pentru repartizarea preferențială a unui apartament ANL

ro

02 Sep, 2020 00:00 1572 Marime text
  • Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au dispus trimiterea în judecată a unei femei, Daria R., de 61 de ani, din Constanța, suspectată de trafic de influență.
 
Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare prezumtivă de fapt, că în perioada noiembrie – decembrie 2014, inculpata ar fi primit de la o vecină suma de 2300 de euro pentru a interveni pe lângă angajați ai Primăriei Constanța, în vederea atribuirii unei locuințe ANL.
 
Aproape de finele anului 2015, vecina inculpatei a realizat că a fost păcălită, motiv penru care a mers la Poliție, unde a făcut denunț.
 
Precizăm că trimiterea în judecată din cursul procesului penal nu poate, în nici o situaţie, să înfrângă principiul constituţional al prezumţiei de nevinovăţie.
 Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Constanța.
 
Citește și
 
O fetiță de zece ani, din Năvodari, atinsă în locuri intime de un bărbat din Iași. Individul a și bătut-o pe mama copilei. Prima condamnare

Judecătoria Constanța, vești importante pentru toți românii amendați în baza Ordonanței Militare nr. 3
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii