Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:46 27 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se deschid porțile Curții Supreme! Liber la promovări pentru judecători

ro

31 Jul, 2022 13:55 1338 Marime text
Curtea Supremă a României. Sursa foto: iccj.ro
  • În ultimii trei ani, trei judecători ai Curții de Apel Constanța au promovat cu succes examenul de promovare la Curtea Supremă a României

Oportunități de promovare pentru judecătorii din țară!

Consiliul Superior al Magistraturii a scos la concurs 15 posturi vacante de judecători la Înalta Curte de Casație și Justiție a României, în cadrul Secției I Civilă, Secției Penale și a Secției de Contencios administrativ și fiscal.

Amintim, în ultimii trei ani, trei judecători ai Curții de Apel Constanța au promovat cu succes examenul de promovare la Curtea Supremă a României, fiind vorba despre vicepreședinții Eleni Cristina Marcu (2019-2020 - Secția Penală) și Adriana Ispas (2021-2022 - Secția Penală) și despre fostul președinte al Secției a II-a Civile, de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel, magistratul Beatrice Mariș (2020-2021 - Secția de Contencios administrativ și fiscal).

În prezent, la noul concurs organizat pentru promovarea la Înalta Curte au fost scoase patru posturi la Secția I Civilă, șase posturi la Secția Penală și cinci posturi la Secția de Contencios administrativ și fiscal.

Potrivit calendarului estimativ al concursului, ultima zi de depunere a cererilor de înscriere este 16 august 2022, urmând ca lista candidaților ce îndeplinesc condițiile de participare la concurs să fie afișată în data de 26 august 2022.

Desfășurarea interviului și afișarea listelor finale cu rezultatele candidaților vor avea loc după data de 3 noiembrie 2022, între timp urmând să fie analizate lucrările candidaților de către comisia de examinare.

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii