Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:36 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se mută procesul la București! De Silva Intermed SRL a fost chemată în instanță de către Prefectura Constanța

ro

19 Jun, 2024 17:00 681 Marime text
  • Este vorba de autorizaţia de construire nr. 514/21.09.2020.
  • Dosarul a fost înregistrat pe 5 ianuarie 2024, iar pe 18 iunie 2024, instanța a dat o soluție pe scurt
 
Se mută procesul la București! De Silva Intermed SRL a fost chemată în instanță de către Prefectura Constanța. Firma din Capitală este pârâtă, alături de Primarul Orașului Năvodari și ISC.
 
Dosarul a fost înregistrat pe 5 ianuarie 2024, iar pe 18 iunie 2024, instanța a dat următoarea soluție pe scurt: „ Admite excepţia necompetenţei teritoriale a instanţei. Declină competenţa de soluţionare a cauzei în favoarea Tribunalului Bucureşti - Secţia a II-a de Contencios Administrativ şi Fiscal. Fără cale de atac. Pronunţată în data de 18.06.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”.
 
Este vorba de autorizaţia de construire nr. 514/21.09.2020.
 
Despre De Silva Intermed SRL
 

Societatea De Silva Intermed SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul în București, Sector 1, strada Daniel Danielopolu, nr. 44A și se ocupă de „Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este De Silva Group Holding DSG SRL, asociați sunt Calina Meda de Silvania și Călina Virgil, iar administrator este cel din urmă.

 
Calina Meda de Silvania mai este asociat la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL și acționar la De Silva Group Holding DSG SRL.
 

Călina Virgil mai este asociat unic și administrator la BT Printing Total SRL, asociat și administrator la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL, Mamaia AV Resort SRL și De Silva Holding DSG SRL și administrator la Natural Farm INT. SRL și Villa Valleverde SRL.

 
De Silva Group Holding DSG SRL mai este acționar la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL.

 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea De Silva Intermed SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 81.499.340 lei, cu un profit de 12.261.225 lei, la 79 de angajați.
 

PRECIZĂRI:

 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:
 
Prefectul Județului Constanța, în proces cu Primarul Orașului Năvodari și o societate din București. Iată decizia magistraților

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii