Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:12 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ședință CSM Stoian Izabela, delegată președinte al secției civile, de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Tulcea. Ce avere are aceasta

ro

27 Sep, 2024 16:39 160 Marime text
Tribunalul Tulcea Sursa foto: Portalul Instanțelor de Judecată

Judecătoarea Stoian Izabela a fost delegată în continuare funcția de președinte al secției civile a Tribunalului Tulcea! În cadrul ședinței Consiliului Superior al Magistraturii de ieri, 26 septembrie 2024, secția pentru Judecători a analizat propunerea privind prelungirea delegării magistratului în funcția de conducere pe care o asigură în prezent.
 
Astfel, în cadrul ședinței s-a hotărât prelungirea delegării doamnei judecător cu grad profesional de curte de apel Stoian Izabela în funcția de președinte al Secției civile, de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Tulcea, începând cu data de 05.10.2024, până la ocuparea funcţiei, prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. Aceasta a fost votată cu nouă voturi pentru și unul împotrivă.
 
Averea magistratului Stoian Izabela
 
În ultima declarație de avere, depusă pe data de 12.06.2024, aceasta a declarat că deține o cotă parte de 1/2 dintr-un teren agricol, în localitatea Greci, județul Tulcea, în suprafață de 1Ha, dobândit prin moștenire, în anul 2021, alături de Stoian Florin. De asemenea, aceasta deține un teren intravilan de 2197 mp,în localitatea Parches, județul Tulcea, în devălmășie cu Stoian Florin, obținut prin contract de vânzare-cumpărare.
 
Stoian Izabela a menționat și un apartament, în suprafață de 100 mp, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare, în 2008, alături de Stoian Florin.
 
Magistratul deține și un autoturism marca Volkswagen, fabricație 2018, dobândit prin contract de vânzare-cumpărare.
 
La rubrica „Bunuri sub formă de metale prețioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şinumismatică, obiecte care fac parte din patrimoniul cultural naţional sau universal, a căror valoare însumată depăşeşte 5.000 de euro”, aceasta a menționat un lanț și un pandantiv Athena, dobândite în 2022, care valorează 3000 de euro. De asemenea, a menționat și o pereche de cercei model bizantin safir și rubin, dobândită tot în anul 2022, în valoare de 2300 de euro.
 
La categoria Active financiare a declarat 8 depozite bancare sau echivalente, toate deschise în anul 2023, la Banca Transilvania SA Sucursala Tulcea, unul cu soldul de 2063.87 USD, alte patru depozite, a câte 5000 de euro fiecare, două depozite a câte 20.000 de lei și unul cu soldul de 10.000 de lei.
 
La categoria „debite, ipoteci, garanții emise în beneficiul unui terț, bunuri achiziționate în sistem leasing și alte asemenea bunuri, dacă valoarea însumată a tuturor acestora depășește 5.000 euro”, magistratul a precizat un credit, în valoare de 76.500 de euro, contractat la BCR SA, în anul 2008, cu data scadentă în anul 2041. De asemenea, Stoian Izabela a mai menționat două credite la Garanti Bank SA, unul produs tip revolving, în valoare de 27.075 lei, iar cel de-al doilea, sub formă de card de credit, cu o valoare de 9400 de lei, ambele contractate în 2014, cu data scadentă în 2024.
 
La categoria „venituri ale declarantului și ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat venituri provenite de la Tribunalul Tulcea, în valoare de 336.734 lei, în urma exercitării funcției de judecător și hotărâri judecătorești.
 
În declarație au mai fost menționate inclusiv dividendele soțului săi, Stoian Florin, de la Prochem SRL, în valoare de 388.183, precum și alocația copilului, în cuantum de 3.059 lei.
 
Declarația de avere poate fi parcursă în integralitate, în secțiunea Documente.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Judecătorul Florin Șurculescu pleacă din fruntea Judecătoriei Babadag! Magistratul își va continua activitatea la Tribunalul Tulcea
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii