Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:19 02 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sindicatul Sind Fisc, recurs la Curtea de Apel Constanța în litigiul cu DRGFP Galați

ro

02 Sep, 2024 13:26 177 Marime text
Sind Fisc - dosar Curtea de Apel
  • După ce în ședința din 05.07.2024, magistrații au respins cererea formulată de Sindicatul Național Finanțe Publice – Sind Fisc în contradictoriu cu pârâta Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galați, membrii Sind Fisc au făcut recurs.
  • Liviu Toader Nicolae, președintele Sind Fisc, a declarat că este vorba despre drepturile salariale restante.
 
După ce au pierdut la Tribunalul Contanța, Sindicatul Național Finante Publice – Sind Fisc și 8 angajați au făcut recurs la Curtea de Apel Constanța.
 
Pe data de 23.08.2024, pe rolul Curții de Apel Constanța, Secţia de contencios administrativ și fiscal a fost depus dosarul cu indicativul 8761/118/2023 și obiectul - Litigiu privind funcţionarii publici obligaţia de a face, pretenţii / despăgubiri.
 
Părțile dosarului aflat în stadiul procesural de recusr sunt: Sindicatul Național Finanțe Publice - Sind Fisc, Daniela Gurham, Nelu Gurham, Mia Goga, Sorina Mihaela Baroana, Adriana Chiparu, George Chiparu, Mariana Gheonea, Arin Virgil Mihăilă – recurenți reclamați, iar Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați   - Intimat Pârât.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, până la acest moment nu a fost stabilit primul termen de judecată.

Sind Fisc - Curtea de Apel Constanta

 
Reamintim că pe data de 28.12.2023, pe rolul Tribunalului Constanța, Secţia de contencios administrativ şi fiscal a fost înregistrat dosarul cu indicativul 8761/118/2023 și obiectul - Litigiu privind funcţionarii publici obligaţia de a face, pretenţii / despăgubiri.
 
Părțile dosarului aflat în stadiu procesual de fond sunt: Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați – pârât, iar Sindicatul Național Finante Publice, Sind Fisc – reclamant, Daniela Gurham, Nelu Gurham, Mia Goga, Sorina Mihaela Baroana, Adriana Chiparu, George Chiparu, Mariana Gheonea,  Arin Virgil Mihăilă – reclamanți.
 
În ședința din 05.07.2024, magistrații au respins cererea. 

Minuta: Respinge cererea formulată de reclamanţii Sindicatul Național Finanțe Publice – Sind Fisc, Gurham Daniela, Gurham Nelu, Goga Mia, Baroana Sorina Mihaela,  Chiparu Adriana,  Chiparu George, Gheonea Mariana,  Mihaila Arin Virgil în contradictoriu cu pârâta Directia Generala Regionala a Finantelor Publice Galați, ca neîntemeiată. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicarea hotărârii, cale de atac se va depune la această instanţă sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, pe 05.07.2024.

 
Sindfisc - dosar Tribunalul Constanta

Anterior, Liviu Toader Nicolae, președintele Sind Fisc, a declarat că este vorba despre drepturile salariale restante.
 

 „Acest proces nu e doar la nivelul județului Constanța, e în toată țara și se referă la drepturile salariale restante. Acest proces se câștigă cu soluții diferite. Avem la nivelul județului Constanța 77 de funcționari publici de la Antifraudă”, a menționat Liviu Toader Nicolae.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecția datelor cu caracter personal.


Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Justiție Constanța Mai multe persoane fizice date în judecată de House 3000 Real Estate Investment SRL

 
Justiție Constanța. Zeci de funcționari publici, în proces cu ANAF pentru drepturi salariale. Aceștia nu și-au mai primit indexarea salariilor de trei ani!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii