Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:14 05 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sociologul Alfred Bulai a ajuns la Parchet pentru a fi audiat din nou

ro

05 Sep, 2024 08:43 188 Marime text
Alfred Bulai/ Sursa foto: Facebook



 
  • Sociologul Alfred Bulai a ajuns joi dimineață la Parchet pentru a fi audiat din nou, după ce ieri s-a prevalat de dreptul la tăcere.

Alfred Bulai a fost reținut de procurori pentru 24 de ore în urma perchezițiilor de miercuri, conform reprezentanților Parchetului Sectorului 1. Bulai a fost scos în cătușe din Secția 2 din Capitală, unde a fost audiat și de unde a plecat în arrest, potrivit știripesurse.ro

Sociologul, fost profesor SNSPA, este acuzat de folosire abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.
Procurorii au deschis dosar penal după o investigație a jurnaliștilor Snoop.ro care au publicat mărturiile mai multor foste studente ale lui Alfred Bulai, care îl acuzau de agresiune sexuală.

Trei percheziţii au fost efectuate de polițiști, în ultima săptămână din august, în Capitală în acest dosar penal. Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, percheziţiile domiciliare au fost făcute la sediile SNSPA situate pe Bd. Expoziţiei nr. 30A şi pe Str. Povernei, nr. 6 şi la

Centrul Internaţional de Conferinţe Batiştei (CIC) – „Hotel SNSPA” din Str. Emanoil Bacaloglu nr. 2.
În dosar au fost audiate studente, Bulai, care după scandal şi-a dat demisia din funcţia de cadru didactic la SNSPA, dar și decanul facultății, Cristian Pîrvulescu, în calitate de martor.
 
 
 
 
Citește și
Alfred Bulai a fost pus sub acuzare și reținut pentru 24 de ore
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii