Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 16 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șoferul beat implicat în accidentul mortal de pe DN38 între Agigea și Techirghiol, arestat pentru 30 de zile (FOTO+VIDEO)

ro

16 Oct, 2024 16:51 1032 Marime text

Două tinere de 21, respectiv 28 de ani au murit noaptea trecută într-un cumplit accident rutier, pe DN38 între Agigea și Techirghiol. Mașina în care se aflau ar fi fost lovită de un autoturism condus de un șofer beat și aruncată într-un autotren ce făcea parte dintr-un transport agabaritic. 

Bărbatul a fost identificat ca fiind Costică R., de 45 de ani din Techirghiol. Acesata este prezentat azi, 16 octombrie 2024, în fața instanței.

Acesta nu a oferit nici un fel de răspuns întrebărilor adresate de jurnaliști. La plecare, în jurul orei 17.25, acesta nu a făcut nici un fel de declarații jurnaliștilor prezenți. Surse spun că șoferul băut ar fi avut antecedente. Acesta a fost trimis în judecată pentru violență în familie, distrugere și încălcare ordinului de protecție. Acesta a fost arestat pentru 30 de zile. 


Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest care a stabilit o alcoolemie de 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 
Oficial de la IPJ Constanța
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 16 octombrie a.c., în jurul orei 00.20, polițiștii din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră Constanța au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN38, în afara localității Agigea.

Conform primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că în accidentul rutier au fost implicat două autoturisme. 

 
„În urma impactului, două femei, de 21, respectiv 28 de ani, au decedat, una dintre victime aflându-se la volanului unuia dintre vehicule. 

Celălalt conducător auto, un bărbat, de 45 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, polițiștii au testat persoana în cauză cu aparatul din dotare, rezultatul fiind negativ pentru prezența unor substanțe susceptibile a avea efecte psihoactive. 

Acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei în sânge“ - au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

În cauză, polițiștii continuă cercetările. 


Mai multe imagini puteți vedea în secțiunea „Galerie foto“ a materialului.  


Citește și: 

Două tinere decedate într-un cumplit accident rutier pe DN38 între Agigea și Techirghiol (GALERIE FOTO+VIDEO)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii