Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:26 19 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri Constanța Cușu de la Coremar SA cere falimentul Vifrana SA

ro

19 Jul, 2024 12:42 228 Marime text
Foto ilustrativă - Sursa: Pexels

Pe rolul Tribunalului Constanța a fost înregistrat marți, 16 iulie 2024, un dosar de faliment, în care producătorul de vinuri ecologice Vifrana SA apare în calitate de pârât.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, creditorul Diva Star SRL, cu sediul ales la avocat Mavrodin Ionut Tiberiu, este cel care a cerut falimentul societății pe acțiuni deținută de soții Vasile și Eugenia Frâncu.

Instanța a stabilit termenul de judecată pe 25.11.2024.


 
Menționăm că în 2015, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Constanţa prin Serviciul Colectare Executare Silită persoane Juridice a scos la licitaţie niște bunuri aparâinând societăţii Vifrana SA.
 
Despre Vifrana SA
 
Vifrana SA a fost înființată în anul 1998, are ca activitate cultivarea strugurilor și are sediul în Constanța, pe strada Călărași, nr.1, cu două puncte de lucru înregistrate în localitatea Adamclisi din județul Constanța.
 
Potrivit termene.ro, afaceristul Vasile Frâncu deține 30.24% din capital social, în timp ce Eugenia Frâncu deține 27.50% din acțiuni, alături de alți acționari, care au o cotă de 42.26% din acțiuni. Vifrana SA, conform ultimelor rezultate publicate, are trei acționari - Eusebiu Burcaș din Cluj-Napoca, Luca Vucmanovici și Octavian Vucmanovici, ambii, din Constanța.
 
În anul fiscal 2023, Vifrana SA apare cu o cifră de afaceri de 2.892.507 lei, cu 0 profit, însă cu pierderi de 384.918 lei, cu un număr mediu de 20 de angajați.
 
Conform aceleiași surse, Vasile Frâncu mai este asociat în societatea Comvigo SRL și a fost asociat și administrator în firmele Confidence Five SRL și F&M Bunkering Services SRL. De asemenea, a deținut și calitatea de administrator în S.E.T. Select Bunkering SRL.
 
Despre Diva Star SRL
 
Societatea Diva Star SRL a fost înființată în anul 2005, se ocupă cu activități de întreținere corporală și are sediul în Constanța, pe strada Călărași, nr. 1.
 
Potrivit termene.ro, firma are doi asociați – Iancu Cușu (50%) și Mirela Cușu (50%) și este administrată de Iancu Cușu, de numele căruia se mai leagă societățile Real Estate Investment SRL (asociat și administrator), Easy Credit 4 All IFN SA (acționar), Compania de Remorcare Maritimă Coremar SA (administrator), Atric SA (administrator) și Interfinbrok Corporation SA (director).  Mirela Cușu mai este asociat în societatea Real Estate Investment SRL și mai este asociat și administrator în cadrul Ianina Business Consulting SRL.
 
DIVA STAR SRL este acționar în societățile Atric SA și Real Estate Investment SRL.
 
 
Surse de documentare: portal instanțe de judecată și termene.ro
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Primele licitaţii, lipsite de rezultate Bunurile societăţilor Vifrana SA şi Prosidex SRL, scoase la mezat de Fisc pentru a doua oară

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii