Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:22 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Andreea Octavia Panait și Teodora Boicescu rămân președinți în Tribunalul, respectiv Judecătoria Constanța, a decis CSM

ro

14 Jun, 2024 09:07 469 Marime text
  • Ambele decizii au fost luate cu unanimitate de către Consiliul Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței Secției pentru Judecători de joi, 13 iunie 2024.
Magistratul Andreea Octavia Panait rămâne președintele Secției Penale a Tribunalului Constanța pentru cel puțin încă șase luni.
 
Magistratul Teodora Boicescu rămâne președinele Secției Civile a Judecătoriei Constanța tot pentru cel puțin șase luni.
 
Ambele decizii au fost luate cu unanimitate de către Consiliul Superior al Magistraturii, în cadrul ședinței Secției pentru Judecători de joi, 13 iunie 2024.
 
A fost prelungită astfel delegarea magistratului Andreea Octavia Panait în funcția de președinte a Secției Penale a Tribunalului începând cu data de 18 iunie 2024, până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Delegarea magistratului Teodora Boicescu în funcția de președinte al Secției Civile a Judecătoriei a fost prelungită începând cu data de 20 iunie 2024, tot până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
Mai multe știri despre justiția din Constanța și justiția din Tulcea pot fi accesate pe site-ul ZIUA de Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Judecătorul Adrian Ionescu, propus președinte al Judecătoriei Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii