Știri justiție Constanța Ce funcții de conducere sunt libere la Curtea de Apel Constanța precum și în instanțele arondate (DOCUMENT)
Știri justiție Constanța: Ce funcții de conducere sunt libere la Curtea de Apel Constanța precum și în instanțele
02 Dec, 2024 16:03
ZIUA de Constanta
553
Marime text
La Curtea de Apel Constanța, două posturi de vicepreședinte sunt vacante din ianuarie 2024, dar și de vicepreședinte și președinte în cadrul Judecătoriei, alături de toate funcțiile de conducere din Tribunalul Tulcea, dar și alte posturi se numără printre funcțiile de judecător vacante sau care vor deveni vacante în perioada următoare.
Pe lista întocmită de Consiliul Superior al Magistraturii, la data de 01.12.2024, se regăsesc toate posturile vacante la nivelul Curții de Apel Constanța precum și al instanțelor arondate.
Astfel, la Curtea de Apel Constanța urmează cele două posturi de vicepreședinte au fost eliberate, pe data de 6 ianuarie 2024.
La Tribunalul Constanța sunt libere trei posturi, de vicepreședinte, de președinte de Secție Penală precum și de președinte la Secția a II-a Civilă.
La Tribunalul Tulcea sunt vacante toate posturile de conducere, respectiv cel de președinte, vicepreședinte, președinte al Secției Penale, dar și al Secției civile, de contencios administrativ și fiscal.
Judecătoria Constanța are vacante posturile de președinte, de vicepreședinte, de președinte al Secției pentru cauze Penale și, respectiv, președinte al Secției pentru cauze Civile.
La Judecătoria Medgidia, în cadrul căreia se înființează Secția Civilă și Secția Penală, un post este rezervat pentru concursul de admitere, iar postul de vicepreședinte al instanței este vacant.
Judecătoria Tulcea are vacant postul de vicepreședinte, iar la Judecătoria Măcin este liber postul de președinte.
La Judecătoria Babadag urmează să fie eliberat postul de președinte, pe data 9 ianuarie 2025.
Mai multe știri despre justiția din Constanța și Tulcea pot fi accesate pe site-ul ZIUA de Constanța.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Lista CSM Câte posturi de procuror sunt vacante în unitățile de parchet din Constanța și Tulcea (DOCUMENT)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii