Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:26 26 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri justiție Constanța Magistrat din conducerea Tribunalului Tulcea, în atenția CSM

ro

18 Sep, 2023 16:22 819 Marime text


Judecătorul Izabela Stoian, președintele Secției Civile, de contencios administrativ și fiscal a Tribunalului Tulcea, se va afla în atenția Consiliului Superior al Magistraturii, în viitoarea ședință a Secției pentru Judecători.
 
Secția pentru Judecători a CSM va pune în discuție propunerea de prelungire a delegării pe funcția de conducere a magistratului tulcean.
 
Astfel, în ședința de joi, 21 septembrie 2022, CSM va analiza propunerea de prelungire a delegării magistratului pe funcția de conducere din cadrul Tribunalului Tulcea.
 
Dacă propunerea va fi admisă, atunci delegarea va fi prelungită până la ocuparea funcției, prin numire, în condițiile legii, dar nu mai mult de șase luni.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Încep interviurile pentru Curtea Supremă! Când este programat magistratul Mihail Stănescu-Sas, de la Curtea de Apel Constanța
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii