Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:53 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri România Agent de poliție prins în flagrant, în timp ce lua mită! Vezi motivul

ro

15 Jul, 2024 11:51 334 Marime text


Duminică, 14 iulie 2024, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție (DGA) – Serviciul Județean Anticorupție Ialomița, la delegarea și sub coordonarea procurorului specializat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomița au organizat o acțiune de prindere în flagrant a unui agent de poliție care a primit mită, potrivit unui comunicat emis de DGA.

În fapt, spun anchetatorii, agentul de poliție din cadrul Centrului de Arest Preventiv al IPJ Ialomița a fost prins în timp ce primea suma de 300 de lei de la un martor denunțător pentru a introduce în arest diverse bunuri pentru o persoană încarcerată.
Ulterior, procurorul de caz a dispus ca agentul de poliție să fie cercetat sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.
 
În cauză s-a beneficiat de sprijinul Serviciului Tehnic al Direcției Generale Anticorupție.
 
Facem precizarea că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale și trimiterea rechizitoriului la instanță spre judecare, situație care nu poate să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Știri România 20 de persoane din MAI, instructori și administratori ai unor școli de șoferi, trimiși în judecată de DNA. Zeci de candidați ar fi obținut permisul de conducere ilegal!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii