Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:35 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri România Foștii șefi SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă vor să iasă de sub control judiciar! Așteaptă decizia Curții de Apel București

ro

26 Sep, 2024 11:55 306 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: Pexels

Curtea de Apel București este abilitată să se pronunțe în dosarul în care care cei doi foști șefi ai SRI, Florian Coldea și Dumitru Dumbravă și Doru Trăilă au cerut să iasă sub controlul judiciar.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, astăzi, 26 septembrie 2024, judecătorii instanței superioare vor analiza plângerile inculpaților din dosarul cu indicativul 5821/2/2024.
 

 
Denunțător în dosarul instrumentat de DNA este omul de afaceri Hideg Robertino Cătălin, patronul companiei Sanimed International.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
Dosarul este instrumentat de procurorul Mihaiela Moraru Iorga, șefa Secției de combatere a corupției în cadrul Direcției Naționale Anticorupție.

 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Știri România Foștii șefi SRI Florian Coldea și Dumitru Dumbravă rămân sub control judiciar
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii