Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:32 17 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știri România DIICOT - Un militar, prins în flagrant în timp ce vindea substanțe psihoactive!

ro

17 Jul, 2024 14:13 220 Marime text
Sursa foto: DIICOT

La data de 15.07.2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Târgu Mureș au dispus reținerea unui inculpat (militar), cercetat  pentru comiterea infracțiunii de efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile a avea efecte psihoactive.
 
Potrivit comunicatului emis de DIICOT, măsura a fost luată după ce, în aceeași zi, acesta a fost prins în flagrant în timp ce vindea cantitatea de aproximativ 500 de grame de substanță psihoactivă (2 MMC).
 
Marți, 16 iulie 2024, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Militar Cluj Napoca a dispus măsura arestării preventive a inculpatului,  pe o durată de 30 de zile.
 
Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu Mureș.
 
Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise
 
Citește și
Procurorii DIICOT dau lovitura la Tribunalul Constanța! 18 persoane, trimise în judecată, în cauze separate, pentru consum și trafic de droguri

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii