Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:22 01 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse Nuțu Cămătaru a scăpat de cazier - S-ar fi întors la viața lui Ion Balint

ro

01 Jul, 2024 16:37 253 Marime text


Ion Balint, zis și Nuțu Cămătaru, ar fi scăpat de cazier printr-o decizie a instanței de judecată. Ca urmare, Ion Balint ar avea acum aceleași drepturi de care se bucură orice altă persoană fără antecedente penale, notează Știri pe Surse.

Nuțu Cămătaru ar fi scăpat de cazier, după ce a făcut cerere de reabilitare în instanță. Ultima dată a fost eliberat din închisoare în 2019, iar magistrații au hotărât că între timp Ion Balint a ajuns să respecte condițiile legale și i-au admis cererea, potrivit Realitatea Plus.

Sursa citată precizează că acum Nuțu Cămătaru s-ar putea bucura de aceleași drepturi care orice persoană fără antecedente penale, ceea ce înseamnă că dacă își dorește acesta ar putea să se angajeze chiar și în Poliție.

Nuțu Cămătaru a fost grațiat de Ion Iliescu

În trecut Nuțu Cămătaru își amenința victimele cu violență ca să le determine să restituie împrumutul, plus o cămară uriașă.

Prima dată Nuțu Cămătaru a ajuns după gratii în timpul comunismului, iar apoi a beneficiat de o grațiere din partea lui Ion Iliescu, iar în 2004 a ajuns iar la pușcărie pentru aproape 10 ani, alături de gruparea lui după ce a jefuit și bătut crunt un cetățean israelian. Când a ieșit din închisoare, Nuțu a plecat acasă pe cal.

Integral de pe stiripesurse.ro

Citește și:
Nuțu Cămătaru dă bani cu împrumut, legal. Ce afacere și-a deschis familia acestuia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii