Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:51 29 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Surse. Procurorii din Constanța, percheziții la Primăriei Mereni! Un contract ar fi dispărut din primărie

ro

24 Jun, 2024 10:59 2838 Marime text





Procurorii din Constanța au efectuat, zilele trecute, activități specifice într-un dosar penal ce vizează, conform datelor noastre, Primăria comunei Mereni, din județul Constanța.
 
Surse din cadrul Primăriei comunei Mereni confirmă că au fost efectuate percheziții în cadrul unității administrativ teritoriale din județul Constanța, săptămâna trecută.
 
Aceleași surse menționează că este vorba de un contract încheiat de administrația anterioară (n.red. fost primar Silviu Gârea) cu o societate comercială.
 
Totodată, sursele mai precizează că în urmă cu aproximativ 3 săptămâni acel contract se afla în primărie, însă când anchetatorii au efectuat ultimele percheziții, contractul nu mai este de găsit.
 
Acel document lipsă ar putea fi găsit la sediul companiei cu care a fost încheiată achiziția, mai arată sursele. 
 
Facem precizarea că am încercat să obținem un punct de vedere de la Silviu Gârea, însă demersul nostru nu a fost posibil.  În cazul în care Silviu Gârea va dori totuşi să transmită un punct de vedere cu privire la dosar, acesta va fi publicat în cel mai scurt timp.   
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
 
Alegeri locale 2024
Candidații la primăria și consiliul local Mereni, județul Constanța (DOCUMENTE)

 
Justiție Constanța
Un nou termen în dosarul dintre fostul și actualul primar de la Mereni


 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii