Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:53 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tatăl lui Sebi, despre avocatul lui Vlad Pascu – „Nu este posibil ca pentru niște bani să-i arunce în mizerie pe acești copii care nu mai sunt” (VIDEO)

ro

20 Sep, 2024 10:02 1237 Marime text
Valentin Olariu, tatăl lui Sebi - Sursa foto: ZIUA de Constanța

La termenul de judecată de astăzi, 20.09.2024, de la Judecătoria Mangalia, în dosarul 2 Mai, s-au prezentat părinții lui Sebastian Olariu, tânărul care a pierit în tragedia din august, anul trecut.
 
Cu această ocazie, Valentin Olariu, tatăl lui sebi, iese cu declarații în fața presei, referitoare la afirmațiile avocatului Alin Trandafirescu, apărătorul lui Vlad Pascu, conform cărora victimele decedate ar fi fost sub influența băuturilor alcoolice. Acesta își exprimă, totodată, mâhnirea față de cele susținute de avocat.
 
Cu nicio speranță am venit... Am venit doar că trebuia să venim, știu sigur că se va amâna iarăși, că n-au ieșit expertizele, Vlad Pascu va veni în videoconferință și am venit astăzi, să stau față-n față cu domnul Trtandafir, avocatul domnului Pascu, și să-i spun câteva cuvinte. (...) A spus că copiii noștri erau îmbuibați de alcool și Sebi avea la necropsie, a ieșit 0% alcool. Nu este posibil pentru niște bani să-i arunce-n mizerie pe acești copii care nu mai sunt și după ce că suntem noi suntem terminați, mai aruncă și niște vorbe care ne termină definitiv”, a afirmat părintele îndoliat, în fața jurnaliștilor.


 
Reamintim că în Dosarul 2 Mai Matei Vlad Pascu este suspectat de ucidere din culpă, vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi părăsirea locului accidentului.
 
În dosarul pe fond, Judecătoria Mangalia a fixat un nou termen în dosarul de fond în care Vlad Pascu este cercetat pentru ucidere din culpă - 20 septembrie 2024, ora 10.
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Vlad Pascu, la un nou termen de judecată în Dosarul 2 Mai, la Judecătoria Mangalia
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii