Trei președinți din Curtea de Apel Constanța, în atenția Consiliului Superior al Magistraturii
Trei președinți din Curtea de Apel Constanța, în atenția Consiliului Superior al Magistraturii
03 Dec, 2021 00:00
ZIUA de Constanta
2177
Marime text
- Este vorba despre magistrații Francisc Nemeth, din cadrul Secției de contencios administrativ și fiscal a instanței, Alina Gabriela Jurubiță, din cadrul Secției I Civile, dar și Adriana Ispas, din cadrul Secției penale și pentru cauze penale cu minori și de familie.
- Până la închiderea ediției, nu fuseseră afișate listele oficiale de la CSM privind deciziile adoptate în cadrul ședinței Secției pentru judecători.
Trei președinți din cadrul Curții de Apel Constanța s-au aflat ieri, 2 decembrie 2021, în atenția Secției pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii.
Este vorba despre magistrații Francisc Nemeth, din cadrul Secției de contencios administrativ și fiscal a instanței, Alina Gabriela Jurubiță, din cadrul Secției I Civile, dar și Adriana Ispas, din cadrul Secției penale și pentru cauze penale cu minori și de familie.
Mai exact, Secția pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii a analizat ieri posibilitatea delegării celor trei magistrați pe funcțiile de conducere ale instanțelor, ori pe cea a prelungirii delegării în funcțiile de conducere.
Astfel, potrivit datelor oficiale puse la dispoziție de CSM, în cazul magistratului Francisc Nemeth, Secția pentru judecători a analizat propunerea de delegare a sa în funcția de președinte al Secției de contencios administrativ și fiscal a Curții de Apel.
Totodată, legat de magistrații Alina Gabriela Jurubiță și Adriana Ispas, Secția pentru judecători a pus în discuție prelungirea delegării pe funcția de președinte al Secției I Civile a instanței, respectiv, prelungirea delegării pe funcția de președinte al Secției penale.
Până la închiderea ediției, nu fuseseră afișate listele oficiale de la CSM privind deciziile adoptate în cadrul ședinței Secției pentru judecători.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Achitați sau condamnați
Cinci judecători de la Curtea Supremă, așteptați să se pronunțe azi în Dosarul Polaris
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii