Tribunalul Constanța amână procesul pentru contractul de reabilitare a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie
Tribunalul Constanța amână procesul pentru contractul de reabilitare a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie
16 May, 2024 14:53
ZIUA de Constanta
673
Marime text
- Noul termen a fost stabilit la Tribunal pe data de 9 octombrie 2024, pentru ca expertul desemnat în proces să aibă timp să formuleze răspunsuri la obiecțiunile aduse de către părți expertizei întocmite.
Noul termen a fost stabilit la Tribunal pe data de 9 octombrie 2024, pentru ca expertul desemnat în proces să aibă timp să formuleze răspunsuri la obiecțiunile aduse de către părți expertizei întocmite.
Dosarul are indicativul 5340/118/2021, iar părți sunt Actaeon Invest SA, în calitate de reclamant, și pârâții UAT Județul Constanța și Consiliul Județean Constanța.
Obiectul dosarului este reprezentat de o cerere de constatare a nulității deciziei de reziliere a contractului 20385/29.07.2020.
Contractul reziliat viza „Servicii de proiectare (PT+DDE), servicii de asistență tehnică din partea proiectantului și execuție lucrări aferent Proiectului Reabilitarea Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța“.
Despre Actaeon Invest SA
Potrivit termene.ro, platformă consultată pe 14 mai 2024, Actaeon Invest SA a fost înființată în 2016, iar în 2018 și-a schimbat sediul social, din județul Brașov, în București.
Firma are sediul social în București, pe bulevardul Energeticienilor, nr. 9E și se ocupă de lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
Acțiunile firmei sunt deținute de mai multe persoane fizice, grupate într-o Listă de acționari, iar administratorul societății este Cezar Iulian Vlădoianu, al cărui mandat este valabil până în 2026, acesta având puteri nelimitate.
Potrivit termene.ro, Actaeon Invest SA figurează cu opt achiziții directe (Comuna Valu lui Traian și Universitatea Ovidius Constanța autorități contractante) și șapte contracte publice (Comuna Tuzla, UM 02542 Focșani, Consiliul Județean Constanța și Compania Națională de Investiții printre autoritățile contractante).
În 2022, firma a declarat cinci angajați, profit peste 14.000 de lei și cifra de afaceri a depășit 1,3 milioane de lei.
Pentru documentarea acestui articol s-au folosit informații și de pe platforma termene.ro.
PRECIZĂRI:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Citește și
Asociația Culturală Georgiana Rusu pierde procesul cu Municipiul Constanța prin Primar și CLC (MINUTA)
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii