Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:23 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța are un nou vicepreședinte! Delegarea pe funcție, valabilă de azi

ro

01 May, 2023 16:25 1700 Marime text


Delegarea judecătorului Marius Cătălin Croitoru pe cea de-a doua funcție de vicepreședinte al Tribunalului Constanța a intrat în vigoare începând de astăzi, 1 mai 2023!

Președinte al Judecătoriei Medgidia la momentul desemnării sale de către Consiliul Superior al Magistraturii în funcția de conducere a instanței din Constanța, magistratul Marius Cătălin Croitoru este judecător cu grad de tribunal.

Înainte de a pleca de la Medgidia, judecătorul a obținut reorganizarea instanței pe care o conducea prin înființarea Secției Civile și, respectiv, a Secției Penale.

Acum, conducerea Tribunalului este asigurată de președintele delegat Cristina Mihaela Grădinariu, vicepreședintele Costin Smarandi și vicepreședintele Marius Cătălin Croitoru.

În prezent, magistratul Cristina Mihaela Grădinariu participă la concursul organizat la nivelul Consiliului Superior al Magistraturii pentru ocuparea funcției de președinte al Tribunalului, pe care o asigură oricum, prin delegare.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii