Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:20 27 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tribunalul Constanța Cetățeanul străin, suspectat de trafic internațional de droguri, părăsește arestul preventiv!

ro

27 Aug, 2024 12:13 252 Marime text
Foto ilustrativă - sursa: Pexels

Decizie favorabilă în cazul cetățeanului străin Dmytro Rybnikov, suspectat de trafic internațional de droguri. Tribunalul Constanța i-a înlocuit astăzi, 27 august 2024, măsura arestării preventive cu cea a arestului la domiciliu.
 
Potrivit portalului instanțelor de judecată, s-a dispus punerea în libertate a inculpatului de sub puterea mandatului de arestare preventivă. Decizia nu este definitivă!

 
 
Ce spun procurorii despre modul în care acesta ar fi introdus droguri în România
 
DIICOT l-a deferit justiției pe Dmytro Rybnikov, în februarie 2024, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc.
Din cercetările efectuate cu privire la cetățeanul străină, anchetatorii au stabilit că prin intermediul unui serviciu poștal al Marii Britanii, acesta ar fi introdus în țară aproximativ 14 grame de cocaină (drog de mare risc). Acesta a fost prins în flagrant delict, la data de 21 februarie 2024, în timp ce ar fi ridicat pachetul conținând substanța interzisă.
 
Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
Oficial! DIICOT Constanța anunță reținerea a două persoane pentru trafic de droguri

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii