Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:21 05 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Verdict al magistraților de la Tribunalul București în dosarul terenurilor din comuna 23 August, județul Constanța scoase la licitație în vara acestui an!

ro

05 Oct, 2024 16:46 227 Marime text

  • Primăria comunei 23 August județul Constanța a organizat pe 12 iulie a.c. o procedură proprie de vânzare la licitație a trei terenuri intravilane

  • Două dintre terenuri, loturile 2 și 3, care însumează 5.032 mp au fost câștigate de Autoprima SERV SRL, controlată de omul de afaceri Adrian Balagiu

  • Rezultatul licitației pentru loturile câștigate de Autoprima SERV SRL a fost însă contestat la CNSC de Aurelius Împăratul Romanilor SA, iar Consiliul și-a declinat competența pentru soluționarea litigiului și a dispus trimiterea de îndată a cauzei către Tribunalul București

  • Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, potrivit www.portal.just.ro



Primăria comunei 23 August județul Constanța a organizat pe 12 iulie a.c. o procedură proprie de vânzare la licitație a trei terenuri intravilan.
Două dintre terenuri, loturile 2 și 3, care însumează 5.032 mp au fost câștigate de Autoprima SERV SRL controlată de omul de afaceri Adrian Balagiu.
Primul lot, în suprafață de 2.516 mp a fost câștigat de Cereale Colect Distribution SRL.
Rezultatul licitației pentru loturile câștigate de Autoprima SERV SRL a fost însă contestat la CNSC de Aurelius Împăratul Romanilor SA, iar Consiliu și-a declinat competența pentru soluționarea litigiului și a dispus trimiterea de îndată a cauzei către Tribunalul București.
Decizia CNSC a fost fără cale de atac, în temeiul art. 132 alin. (3) din Codul procedură civilă, vezi secțiunea „citește și”.


Tribunalul București a respins ca nefondată cererea formulată de Aurelius Împăratul Romanilor SA

Magistrații de la Tribunalul București s-au pronunțat la termenul din 3 septembrie a.c., în dosarul nr. 26585/3/2004 cu privire la adresa CNSC 49208/2473/C9/02.08.2024.
Reclamant în dosar este Aurelius Împăratul Romanilor SA, iar pârâți Primăria comunei 23 August și SC Autoprima SERV SRL.
Magistrații au respins cererea Aurelius Împăratul Romanilor SA ca fiind inadmisibilă, împreună cu cererea de restituire a taxei de timbru.
Decizia nu este însă definitivă și poate fi atacată cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare, potrivit www.portal.just.ro.
 

Despre Aurelius Împăratul Romanilor SA


 
Aurelius Împăratul Romanilor SA s-a înființat în 2002, la Sibiu, strada Xenopol nr. 25, având ca fondatori firmele MINERVA SA, CETATEA APUSENI SA, IMPARATUL ROMANILOR TURISM SA, POIANA ASTRAL SA, FORTIS SA, IMPARATUL ROMANILOR SRL, HOTEL CARPATI-TURISM SA și PARC SA.

În data de 06.01.2021, se decide schimbarea sediului social la noua adresă din str. Matei Millo nr. 11, et. 1, ap. 1, sectorul 1, Bucureşti.


În prezent, firma este controlată de Minerva - Galeriile Comerciale SA, Cetatea Apuseni SA, Împăratul Romanilor Turism SA, Poiana Astral SA, Fortis SA, Risib-Tapet SRL, Împăratul Romanilor SRL, Astral SA, MINERVA SA, Hotel Carpati-Turism SA, Alimentara SA, Galeriile Victoria SA, Cometex SA, E.M.A.T. SA, iar administratori sunt Nastase Ilie, Necula Răducan și Popa Gheorghe.
Aurelius Împăratul Romanilor SA are ca obiect de activitate „hoteluri şi alte facilităţi de cazare similare“.
Aurelius Împăratul Romanilor SA are punct de lucru în Poiana Brașov, Complex Miorița, județul Brașov și sediu secundar în comuna 23 August, Zona Turistica Tatlageac, județul Constanța.
Societatea Aurelius Împăratul Romanilor SA este acționar în REMMCON SRL din București.

Pentru anul 2023, Aurelius Împăratul Romanilor SA a declarat cifră de afaceri de 24.183.915 lei, pierdere de 3.288.183 RON și un număr mediu de 71 de angajați.



Despre Autoprima SERV SRL
 
Potrivit termene.ro, Autoprima Serv SRL a fost înființată în anul 1999 și are sediul social în Constanța, pe bulevardul Mamaia nr. 181 bis.
 
Firma are un punct de lucru și în Ovidiu, județul Constanța.
 
Asociați cu părți egale și administratori sunt Adrian Balagiu și Iudit Balagiu.
 
Numele lui Adrian Balagiu figurează și în Road Mix Technology SRL București și Roadmax Construct SRL Constanța.
 
Autoprima Serv SRL figurează cu 103 achiziții directe (Confort Urban SRL, Orașul Techirghiol, Comuna Cobadin, Comuna Costinești printre autoritățile contractante) și 212 contracte publice (Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, Comuna Limanu, Orașul Eforie, Municipiul Medgidia, Municipiul Tulcea printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Autoprima Serv SRL a declarat 204 angajați, profit peste 25,78 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 198,8 milioane de lei.
 
 
În secțiunea „documente”, puteți consulta anuntul de participare la licitație, proiectul de HCL 37/30.05.2024, HCL 37/30.05.2024+Anexa și anunțul de atribuire a terenurilor.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.

Documentarea materialului are la bază informații www.termene.ro.


Citește și:

Știri Constanța Mai multe terenuri intravilane, vândute la licitație de Primăria Comunei 23 August (DOCUMENT)

Licitația ajunge în instanță Cum s-au bătut Autoprima Serv și Aurelius Împăratul Romanilor pe 7.500 mp de teren intravilan vândut de Primăria condusă de Mugur Mitrana? (DOCUMENTE)
 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii