Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Victorie pentru Claudia Pătrășcanu! Câștigă procesul cu Gabi Bădălău. Iată soluția instanței de la Constanța

ro

25 Sep, 2024 15:04 1152 Marime text
Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău, au fost ieri 24 septembrie 2024, la instanță, în municipiul Constanța.
 
„Instanta ne-a admis pretentia de suplinire a consimtamantului tatalui si le-a permis copiilor sa participe in cadrul unei emisiuni televizate de tip reality show.

Amintesc faptul ca desi G. Badalau a sustinut in mod neadevarat ca Se opune să fie prezentați copiii în mod public în cadrul acestei emisiuni pentru că nu dorește să fie expuși ,noi am depus extras de pe paginile de socializare unde copiii apăreau în sute de postări pe pagini ale unor persoane publice cu sute de mii de urmăritori”, a spus avocatul Claudiei Pătrășcanu, Cuculis Adrian.
 

Soluția pe scurt: Admite cererea de emitere a ordonanţei preşedinţiale formulată de către reclamanta ********** în contradictoriu cu pârâtul **********. Dispune suplinirea consimţământului pârâtului cu privire la participarea minorului ********, născut la data de **.**.****(cod numeric personal *********) la proiectul de televiziune - reality show “************” pentru patru episoade, realizată de televiziunea ******* membră a trustului ******. Dispune suplinirea consimţământului pârâtului cu privire la participarea minorului ********, născut la data de **.**.****(cod numeric personal **********), la proiectul de televiziune - reality show “*******” respectiv pentru patru episoade, realizată de televiziunea ****** membră a trustului *********. Obligă pârâtul la plata către reclamantă a sumei de 5020 lei, cu titlu de cheltuieli de judecată. Executorie de drept. Cu drept de apel, în termen de 5 zile de la pronunţare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Constanţa. Pronunţată astăzi, 25.09.2024, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.
Document: Hotarâre    25.09.2024

Astfel, pe rolul Judecătoriei Constanța, Secţia civilă pe data de 12.09.2024, a fost înregistrat dosarul nr. 26132/212/2024 și obiectul - ordonanţă preşedinţială suplinire consimțământ. Termen în acest dosar a fost ieri, 24 septembrie 2024. Instanța s-a pronunțat astăzi.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

 

Citește și:
Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău au ajuns la Judecătoria Constanța (FOTO+VIDEO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii