Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:22 10 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Vlad Pascu a pierdut procesul cu Penitenciarul Poarta Albă! Ce au decis magistrații din Medgidia

ro

10 Oct, 2024 09:42 456 Marime text
Vlad Pascu - foto cu rol ilustrativ

Pascu Matei Vlad, din București, acuzat de proceducerea accidentului de la 2 Mai, județul Constanța, soldat cu decesul a doi tineri și rănirea altor trei, a pierdut ieri, 09.10.2024, procesul de la Judecătoria Medgidia! Acesta a contestat în instanță un raport întocmit de Penitenciarul Poarta Albă pentru o abatere disciplinară, însă instanța i-a respins contestația ca nefondată.
 
 Potrivit portalului instanțelor de judecată, decizia este definitivă!
 
Potrivit datelor noastre, Pascu Matei Vlad ar fi fost sancționat disciplinar după ce ar fi împrumutat o mașină de tuns unui coleg de cameră.

MINUTA
 
Tip solutie: respinge cererea
Solutia pe scurt: Respinge ca nefondata contestaţia formulată de contestatorul P M V, în prezent deţinut în Penitenciarul Constanța-Poarta Albă, împotriva încheierii nr. 183 din 22.03.2024 dată de judecătorul de supraveghere a privării de libertate la Penitenciarul Poarta Albă în dosarul nr. 169/2024. În baza art.275 alin. 2 Cod procedură penală; Obligă contestatorul către stat la plata sumei de 500 lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică azi, 09.10.2024.
Document: Hotarâre  1579/2024  09.10.2024
 
Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Pascu Matei Vlad, din București, acuzat de producerea accidentului de la 2 Mai, proces cu Penitenciarul Poarta Albă
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii