Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:13 20 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zeci de procese unde Primăria Năvodari este parte. Majoritatea vizează anularea autorizațiilor de construire (DOCUMENT)

ro

20 Aug, 2024 17:00 275 Marime text
Santier in statiunea Mamaia. Foto: Facebook/Garda Națională de Mediu
  • Lista completă completă poate fi consultată în secțiunea „Documente”, iar mai jos se poate analiza și centralizatorul aferent, detalii concrete putând fi consultate în hotărârea anexată.
 
 
În luna februarie 2024, primăria din Năvodari a adoptat o hotărâre de Consiliu Local privind aprobarea liste cu dosarele aflate pe rolul instanțelor de judecată și înregistrate la Primăria orașului Năvodari, prevăzute în anexă, pentru care se asigură asistență și reprezentanță de către cabinetele de avocatură.
 
Lista completă completă poate fi consultată în secțiunea „Documente”, iar mai jos se poate analiza și centralizatorul aferent, detalii concrete putând fi consultate în hotărârea anexată.
 
Totodată, recent, șapte dosare au fost înregistrarte pe rolul Tribunalului Constanța de Primăria și Primarul Orasului Năvodari, care sunt reclamanți, iar Inspectoratul de Stat în construcții și Inspectoratul Județean în Construcții Constanța - pârâți. Potrivit informațiilor instanțelor de judecată, UAT Năvodari a contestat mai multe procese-verbale de control le Inspectoratului Județean în Construcții Constanța. În ședinţa din data de 11.06.2024, magistarții au respins cererile formulate de reclamanții Primăria și Primarul Orasului Năvodari.
 
Inspectoratul de Stat în Construcții a demarat un amplu control pe raza UAT Năvodari, din aprilie 2022. Atunci au fost găsite mai multe investiții imobiliare în neregulă și s-a cerut anularea/suspendarea autorizațiilor de construire și/sau a certificatelor de urbanism aferente.
 
Între timp, prezentăm câteva din firmele care sunt în proces - First Project Imobiliar SRL, Group Petrol Marin S.A, IBT Management Expert SRL, Green Land Residence SRL Construct GNS SAM SRL, Meraki Estate SRL, Credit Group Management SRL, lmocons Meridian Residence SRL si cesionar Flaminia Black Sea SRL, Stely Metal SRL, Nilatexil SRL, ANM Lake Resort SRL, Zaha Comserv SRL si S.E.A. Black Agresti SRL, Charly Comtex SRL, Black Pearl Construct SRL, Amira Evo Srl, Rbk Top Invest Srl Si Ararom Srl, Magenta Construct Srl, Fox Concept Invest Srl, Imob Geodav Srl, Art Solid Residence Srl, Emixon Invest Srl, Your Next Home Invest Srl, Daroca Win Srl, Aprilia Residence Srl, Tomis Reality Development Srl, Anm Lake Residence Srl, Lcs Ideal Topconstruct Srl, Novitrade Srl, Absolut Construct Residence Srl, Guarda Tacoz Srl, Marbriz Construct Srl Si Expertconstruct Xbm Srl, Asfalt Dobrogea Srl, Sc Building Delia Dlz Srl, Bacososi Sab Srl Si Nautica Concept Srl, Btc Agro Trade Srl, Sc Blue Ink  Residence Srl, Evergreen Nord Srl, De Silva Intermed SRL, Midia International SA, Experti Imobiliari si Asociatii SRL, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL.
 
Despre Grup Servicii Petroliere Logistic SRL
 

 
Înființată în anul 2023, firma are sediul social pe Șoseaua Pipera-Tunari, Nr. 97, Voluntari, Județ Ilfov și s eocupă de manipulări. Grup Servicii Petroliere Logistic SRL este controlată de GSP Holding SA, acționar din Luxemburg, cu 99 % din capitalul social, și  Comănescu Gabriel Valentin, cu 1 % din capitalul social. Admistratorii firmei Bratu Mihai Dumitru și Comănescu Gabriel Valentin.
 
În anul fiscal 2022, Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, cu 87 de salariați, a declarat o cifră de afaceri de 35.084.138 lei și un profit de 997.591 lei.
 
Potrivit termene.ro, Comănescu Gabriel Valentin mai este asociat/acționar în următoarele firme: Vega Turism SA, Global Operation SRL, Clubul Casa cu Lei SA, Algoritm Consult SRL, Romanien Production And Trading Company SA, R.P.T. Oil SRL, R.P.T.Grup SRL, Comproiect 92 SA, Industria Mundum SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Vega Offshore SRL, Vega Travel International SRL, Green County SRL, Izvor M.D. Cringu SRL, UGM Energy Trading SRL, Upetrom 1 Mai Trading SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, SPG Archivator SRL, SPG Medical Emergencies SRL, Hnoconstruct Marine Operations SRL, Redivivus Energy SRL, Redivivus Green Farm SRL, Upetrom 1 Mai Manufacturing SRL, Forasol SRL, Providence Energy SRL, Texrom Well Management SRL, GSP Power SRL, Gino-Impex SRL, GSP Downstream SRL, Emicom International SRL, HR Expert-Support Solutions SRL, Corona Crewing SRL, Euro Shipping Logistic SRL, GSP Offshore SRL.
 
La rândul său, Bratu Mihai Dumitru este asociat în: Industria Mundum SRL, Petromar Resources SRL, GSP Shipmanagement SRL, Tehnoconstruct Marine Operations SRL, UPETROM 1 Mai Manufacturing SRL, Global Operation SRL, Ropesling SRL, Grup Servicii Petroliere SA, Grup Servicii Petroliere Shipyard SRL, Grup Servicii Petroliere Engineering SRL, Green County SRL, Grup Servicii Petroliere Training SRL, Grup Servicii Petroliere Catering SRL, Redivivus Green FARM SRL, Gino-Impex SRL, Vandor Industry SRL, Blue Wings SRL, GVC Drilling SRL, Petromar Resources B.V Amsterdam Sucursala Ilfov.
 
Despre Midia International SA
 
Conform termene.ro, Midia International SA are sediul în Năvodari, județul Constanța, se ocupă cu manipulări și există din anul 1992.
 
Societatea a raportat pentru anul fiscal 2023 o cifră de afaceri de peste 37 de milioane de lei, un profit de peste șase milioane de lei și 101 salariați.
 
Acționarul majoritar al Midia International SA este Prodexport Logistics SA și listă persoane fizice.
 
Administratorul este Ioana Tudose.
 
Conform termene.ro, Prodexport Logistics SA apare și în firmele: Water Power Energy SA, Euro Traffic SRL și Ibero Tyles Mineral SRL.
 
Aceeași sursă arată că Ioana Tudose apare și în: Prodexport SA, Water Power Energy SA, Black Waters SA, Prodexport Logistics SA, Metalica D.G. SA (faliment) și Eurotranzit 2000 SA (faliment).
 
Midia International SA nu are raportate achiziții directe și nici achiziții publice.
 
Despre De Silva Intermed SRL
 

Societatea De Silva Intermed SRL a fost înființată în anul 1992, are sediul în București, Sector 1, strada Daniel Danielopolu, nr. 44A și se ocupă de „Comerț cu ridicata nespecializat de produse alimentare, băuturi și tutun”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, acționar este De Silva Group Holding DSG SRL, asociați sunt Calina Meda de Silvania și Călina Virgil, iar administrator este cel din urmă.

 
Calina Meda de Silvania mai este asociat la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL și acționar la De Silva Group Holding DSG SRL.
 

Călina Virgil mai este asociat unic și administrator la BT Printing Total SRL, asociat și administrator la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL, Mamaia AV Resort SRL și De Silva Holding DSG SRL și administrator la Natural Farm INT. SRL și Villa Valleverde SRL.

 
De Silva Group Holding DSG SRL mai este acționar la D&L CO. SRL, RTH Premium Services SRL, De Silva Exclusiv SRL.

 
Conform termene.ro, în anul 2023, societatea De Silva Intermed SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 81.499.340 lei, cu un profit de 12.261.225 lei, la 79 de angajați.
 
 
Despre Asfalt Dobrogea
 
Tot potrivit termene.ro, Asfalt Dobrogea SRL funcționează din anul 2008, se ocupă cu lucrări de construcții a drumurilor și autostrăzilor, iar sediul este pe strada Interioară 4 nr. 8, Constanța.
 
Asfalt Dobrogea SRL a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri egală cu 83.371.721 de lei, un profit egal cu 6.464.952 de lei și 172 de angajați.
 
Asociații Asfalt Dobrogea SRL sunt Vasilica Comănescu (99%) și Iurin Pancencu (1%), ultimul fiind și administrator, alături de Adrian Șerban-Comănescu.
 
Numele Vasilicăi Comănescu se regăsește și în Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Iurin Pancencu figurează și ca administrator al Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL, Pan Tour & Parking SRL, Ana Panasoc SRL și Comprest Util SRL.
 
Adrian Șerban-Comănescu figurează și în Luxury Anis SRL, Revers SRL, dar și ca administrator Somaco Construct SRL, Com Util SRL, Prefabricate Dobrogea SRL și Comprest Util SRL.
 
Asfalt Dobrogea SRL a câștigat 84 de achiziții directe și 96 de achiziții publice.
 
 
Despre Novitrade SRL 

Potrivit datelor furnizate de platforma termene.ro, consultată la data de 25 mai 2024, societatea a fost înființată în anul 2002. Pentru anul 2022 a raportat cifră de afaceri de 13.444.644 lei, profit de 2.685.745 lei și 8 angajați. 

Societatea se ocupă cu comerț cu ridicata al produselor farmaceutice și are sediul în Constanța, strada Poet Andrei Mureșanu. 

Asociați sunt Florin Dumitrașcu cu 90% și Nicoleta Dumitrașcu cu 10%. Administrator este Florin Dumitrașcu.
 
Despre Marbriz Construct SRL

Firma Marbriz Construct SRL din Brăila, a fost înființată la data de 13.12.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 - Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale si nerezidențiale.

Situația financiară pentru anul 2023 arată o cifră de afaceri de 2.434.025 lei, un profit de 705.497 lei, la un număr de un angajat. 

Asociat unic și administrator este Lenuța Chivu.  
 
Lenuța Chivu apare și în cadrul Holiday Vox SRL (administrator).



Despre Expertconstruct XBM SRL

Firma Expertconstruct XBM SRL din Năvodari, a fost înființată la data de 18.02.2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 - Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale, potrivit platformei termene.ro.

Situația financiară pentru anul 2023 arată o cifră de afaceri de 2.445.767 lei, un profit de 693.109 lei, la un număr de un angajat.
 
Asociați și adminitratori sunt Manea Mihai - Ionuț și Zamfir Sorin, ambii din București. Numele Manea Mihai – Ionuț apare și în Manea Mihai-Ionut Persoana Fizica Autorizataă și expert Service XBM SRL.

Numele Zamfir Sorin apare și în Expert Clean XBM SRL.
 
Despre Blue Ink Residence SRL

Potrivit Termene.ro, SC Blue Ink Residence SRL a fost fondată în anul 2021, se ocupă de „dezvoltare (promovare) imobiliară“, are sediul pe strada Promenadă, din Năvodari, județ Constanța, iar la aceeași adresă mai are sediu SC Gothic Tattoo SRL.


Asociați și administratori sunt Ivanciu Cristina-Lavinia și Ivanciu Stefan.


Cei doi mai apar și în Gothic Tattoo SRL.


Pentru anul 2022, firma a declarat un profit net de 209.156 de lei.
 
 
Despre BTC Agro Trade SRL

 
Înființată în anul 2013, firma are sediul pe strada Victoriei, nr. 59, Mihail Kogălniceanu, județul Constanța și se ocupă comerțul cu  autoturisme si autovehicule ușoare (sub 3,5 tone).

Asociații firmei sunt: Cristian Bituleanu, cu 95% din capitalul social, și Cristina Bituleanu, cu 5% din capitalul social. Cristian Bituleanu este și administratorul firmei BTC Agro Trade SRL.
 
Potrivit termene.ro, Cristian Bituleanu mai este asociat în Expocar SRL, Inter Auto Trade SRL și BTC Biofarm SRL. La rândul său, Cristina Bituleanu este asociat unic și administrator în Inter Auto SRL și BTC Biofarm SRL.
 

În anul fiscal 2022, societatea cu zero salariați a raportat o cifră de afaceri de 80.664 lei și un profit de 18.491 lei.
 
Despre Aprilia Residence SRL
 
Firma este fondată în anul 2020, conform termene.ro, iar pe anul 2022 a raportat un singur salariat, cu o pierdere de 64.132 lei, fără cifră de afaceri raportată.
 
Sediul social este în Năvodari, pe strada D2 nr. 30. Asociați în firmă sunt Cristian Bancu, cu 62,5% și Bogdan-Marian Butu, cu 37,5%. Cristian Bancu este administrator. Cristian Bancu mai apare în Maya Ideal Turism SRL și Victory Land SRL.
 
Despre Your Next Home Invest SRL 

Firma Your Next Home Invest SRL din București, a fost înființată la data de 27.10.2016 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4110 - Dezvoltare (promovare) imobiliară.

Situația financiară Your Next Home Invest SRL pentru anul 2023  arată o cifră de afaceri de 1.865.769 lei, un profit de 86.712 lei la un număr de un angajat, informează platforma termene.ro. consultatăla data de 29 iunie 2024. 
 

Acționari sunt Galpones Tecnicos SL, Plot Plan SL, ambii din Spania și Enache Bogdan Alexandru, asociat.
  
Administratori sunt Carlos Turon Rodriguez (Spania),  Enache Bogdan Alexandru,  Victor Gil Santamaria(Spania).  Carlos Turon Rodriguez este și administrator în cadrul Plot Plan SRL.
 
Despre Building Delia DLZ SRL
 
Societatea a fost înregistrată la Registrului Comerțului în primăvara anului 2021, cu sediul social în municipiul Constanța, pe strada Ion Andreescu. Capitalul social este de 200 de lei, cu un număr de 20 de părți sociale, cu o valoare nominală de 20 de lei. Asociați sunt Ramona Elena Zelca, cu o cotă de participare de 34%, cât și Bogdan Zelca și Cristian Zelca, cu 33% fiecare. Administrator este Ramona Elena Zelca, iar activitatea principală a firmei este „Dezvoltare imobiliară”.
 
Despre Magenta Construct SRL
 

 
Înființată în anul 2009, firma are sediul pe strada Berlin nr. 4,  parter Lot 1.1.1 Spațiul Comercial Constanța și desfășoară lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale. Societatea este deținută de Simona-Petronela Gheorghe și Sorin Sebastian Malcea, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Cei doi asociați sunt și administratorii firmei.
 
În anul fiscal 2023, firma cu 17 salariați a declarat o cifră de afaceri de 1.102.506 lei și o pierdere de 1.614.729 lei.

Potrivit termene.ro, Gheorghe Simona-Petronela mai este asociat în Total Credit SRL Constanța, asociat și administrator în Yco Teh Construct SRL Constanța, asociat unic și administrator în Urban Residence Construct SRL Constanța, asociat și administrator în Aparthotel Properties SRL Constanța.
 
La rândul său, Malcea Sorin Sebastian este asociat unic și administrator în Sebastiano-Conti'97 SRL Constanţa, asociat și administrator în YCO TEH Construct SRL Constanța, asociat și administrator în XTC Sharing SRL Constanța, asociat și administrator în Aparthotel Properties SRLConstanța,asociat și administrator în SAB Home Project SRL Constanța, asociat și administrator în Maybach Construct SRL Constanța.
Despre Zaha Comserv SRL

Potrivit termene.ro, Zaha Comserv SRL a fost înființată în 2007, are sediul social în Constanța, pe strada Unirii și se ocupă în principal de comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse alimentare, băuturi și tutun.
 
Asociat unic și administrator figurează Doina Zaharia, al cărei nume se leagă și de Climarex Instal SRL.
 
Potrivit termene.ro, Zaha Comserv SRL figurează cu 14 achiziții directe (Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Constanța, Direcția Cultură și Sport Mangalia, Sanatoriul Balnear de Recuperare Mangalia printre autoritățile contractante).
 
În 2023, Zaha Comserv SRL a declarat trei angajați, profit peste 1,58 de milioane de lei și cifra de afaceri a depășit 2,06 milioane de lei.
 
Despre ART Solid Residence SRL

 
Conform termene.ro, firma a fost fondată pe 3 februarie 2017, are sediul în Constanța, pe strada Amurgului nr. 35C, iar obiectul de activitate este „dezvoltare (promovare) imobiliară”.
 
Asociații firmei sunt Daniel Ștefan Opriță și Valentin Sârbu, fiecare cu câte 50% din capitalul social. Art Solid Residence SRL a declarat, în anul 2022, o cifră de afaceri de 62.075 de lei, o pierdere de 28.170 de lei și doi angajați.
 
Conform termene.ro, Daniel Ștefan Oprița mai este în asociat  firmele: Adco Company SRL, Ritz Auto SRL, Vogue Appartments SRL, Flying Spur SRL, Marina Evo Residence SRL, Vogue Building SRL, Clastefy G.S.M. SRL (radiată), Rubin Construct International SRL (radiată), NBC Comercial SRL (radiată), Casa Auto Constanța SRL (radiată) și Team Bauen SRL (radiată).

 
La rândul său, Valentin Sârbu apare și în VSV Pro Automobile SRL, Marina Evo Residence SRL, Amira Evo Residence SRL și Dezautoserv SRL (radiată).

Despre RBK Top Invest SRL

 
Societatea RBK Top Invest SRL a fost înființată în anul 2006, are sediul în localitatea Dorobanțu, județul Constanța, strada General Dumitrescu, nr. 34 și 34A și se ocupă de „Alte lucrări de instalații pentru construcții”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Ionescu Dan Ion.
 
Acesta mai este asociat și administrator la Darox Universal Construct SRL.
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea RBK Top Invest SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 120.502 lei, cu o pierdere de 22.115 lei, la un angajat.

 
Despre Ararom SRL

 
Societatea Ararom SRL a fost înființată în anul 1994, are sediul în municipiul Constanța, Bulevardul Aurel Vlaicu, nr. 110 și se ocupă de „Întreținerea și repararea autovehiculelor”. Potrivit datelor furnizate de site-ul termene.ro, asociat unic și administrator este Matica Claudiu-Dumitru.
 
Conform termene.ro, în anul 2022, societatea Ararom SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 305.813 lei, cu o pierdere de 92.249, la șase angajați.
Despre Amira Evo SRL

Înființată în anul 2021, firma are sediul social pe strada M9, Nr. 11, Năvodari, Județul Constanța și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Anca Sârbu este asociat unic, iar Valentin Sârbu – administrator.  Potrivit termene.ro, Sârbu Valentin mai este  asociat și administrator în: Dezautoserv SRL, VSV Pro Automobile SRL, ART Solid Residence SRL și Marina Evo Residence SRL.
 

În anul fiscal 2022, societatea cu 2 salariați a înregistrat o cifră de afaceri de 1.261 lei și un profit de 2.756 lei.
Despre Black Pearl Construct SRL

Firma Black Pearl Construct SRL din Constanța, a fost înființată la data de 26.01.2021 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4110 - Dezvoltare (promovare) imobiliara.
 
Situația financiară pentru anul 2023 arată o pierdere de -15.162 lei.
 

Asociați și administrator sunt Crăciun Ciprian-George, Naciadis Oana, Naciadis Stelian. 
Despre Stely Metal SRL 


Firma are sediul pe strada Poporului nr 160, județul Constanța și a fost înființată înanul 1994. A fost înființată în anul 1994. Firma a raportat pentru anul 2021 un număr de 11 salariați, la o cifră de afaceri de 12.475.986 lei, cu un profit de 3.481.375 lei. Pe anul 2022, firma a raportat 13 salariați, o cifră de afaceri de 14,1 milioane lei, cât și un profit de 3,5 milioane lei.
 
Asociați în firmă, cu cote egale de 50%, sunt Carabaș Costică și Carabaș Mihai, cel din urmă fiind și administratorul companiei. Carabaș Costică mai apare în firmele Micos Agriculture, alături de Carabaș Mihai, dar și în compania Agrotransport Tomis SA.

 

Stely Metal SRL se ocupă de cultivarea cerealelor (exclusiv orez), a plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase. Activităţi secundare constau în cultivarea orezului; cultivarea legumelor şi a pepenilor, a rădăcinoaselor şi a tuberculilor; cultivarea trestiei de zahăr; cultivarea tutunului; cultivarea plantelor pentru fibre textile; cultivarea altor plante din culturi nepermanente; cultivarea strugurilor; cultivarea fructelor tropicale şi subtropicale; activităţi auxiliare pentru creşterea animalelor; activităţi după recoltare; colectarea produselor forestiere nelemnoase din flora spontană, prelucrarea şi conservarea fructelor şi legumelor; fabricarea uleiurilor şi grăsimilor; comerţ cu alte autovehicule; întreţinerea şi repararea autovehiculelor; comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu ridicata al animalelor vii; comerţ cu ridicata al fructelor şi legumelor; comerţ cu ridicata al cărnii şi produselor din carne; comerţ cu ridicata al produselor lactate, ouălor, uleiurilor şi grăsimilor comestibile; servicii de mutare; depozitări; manipulări; restaurante; baruri şi alte activităţi de servire a băuturilor; activităţi de realizare a înregistrărilor audio şi activităţi de editare muzicală. Firma are următoarele puncte de lucru: municipiul Constanţa, strada Celulozei nr. 1, (hala C1, C2, C3, birouri, teren platformă betonată); municipiul Constanţa, strada Eliberării nr. 2L; comuna Cogealac, Complex Zootehnic (ferma nr. 2), lotul 1.
 
Reamintim că în 2020, Primăria Constanța a emis Autorizația de Construcție pentru firma Stely Metal SRL, pentru edificarea unui imobil în municipiu, pe strada Recoltei. Potrivit autorizației cu numărul 1424 eliberată la data de 14/10/2020, SC Stely Metal SRL dorește să edifice un bloc cu trei etaje pe strada Recoltei nr. 12, loc. Constanţa, jud. Constanţa, România. Documentul este pentru „Construire imobil locuințe colective D+P+3E, împrejmuire teren și organizare de șantier”. Autorizația are o valabilitate de 12 luni. Amintim că societatea Stely Metal SRL a obţinut de la Primăria Constanţa pe data de 18 mai 2020 un act de urbanism. Este vorba despre certificatul de urbanism nr. 1705, care constă în următoarele: „Construire imobil locuinţe colective D+P+3E, împrejmuire teren şi organizare de şantier“.
 
Despre Fox Concept Invest
 
Fox Concept Invest SRL este firma care va finanța proiectul, conform documentului. Societatea a fost înființată în anul 2016, având sediul social la Oradea, pe strada Alexandru Vaida Voievod. Asociați în firmă sunt Aurelia Cobîrzan, cu 50%, Andreea Henriett Stan, cu 40,9% și Andreea Maria Pușcaș, care deține 9,09%. Andreea Maria Pușcaș este administratorul societății. În anul 2020, firma a raportat 2 salariați, la o cifră de afaceri de 2.459.353 lei, cu un profit de 884.786 lei.
Despre Credit Group Management SRL
 
Firma Credit Group Management SRL din Eforie Sud, a fost înființată la data de 10.12.2013 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 6619 - Activități auxiliare intermedierilor financiare, exclusiv activități de asigurări și fonduri de pensii.
 

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 21 iunie 2024, situația financiară pentru anul 2023 arată o cifră de afaceri de 730.690 lei, un profit de 70.886 lei la un număr de un angajat. 

Asociat unic și administrator este Petre-Minciu Alina  din județul Constanța.
 
 Despre ANM Lake Resort SRL

 
Cu sediul social pe strada Verona, nr. 2, Bloc B din Constanța, firma a fost înființată în anul 2021 și se ocupă de dezvoltare (promovare) imobiliară. Asociați în firmă sunt: Tulica Stelian Ciprian, cu 33,34 % din capitalul social, Spirea Marius Daniel, cu 33,33 % din capitalul social, Vodă Gabriel, cu 23,8 % din capitalul social și Vogga Mob SRL, cu 9,53% din capitalul social.
 
Administratorii ANM Lake Resort SRL sunt: Spirea Marius Daniel, Tulica Stelian Ciprian și Vodă Gabriel.
 
Potrivit termene.ro, Spirea Marius Daniel mai este asociat si administrator în: Tudor & Dan SRL, Dekorstyl S.V.D. Construct SRL, Dekorstyl SVD SRL și ANM Natalya Towers SRL.

Numele lui Tulica Stelian Ciprian apare în: Tulica Stelian-Ciprian Persoana Fizică, GYX & TUL SRL, Pandiani Star SRL, Zorba Greek Tomis SRL și ANM Natalya Towers SRL.


La rândul său, Vodă Gabriel apare în: Touch&Go SRL,  Vogga MOB SRL și Voda Media SRL.
 
În anul 2022, firma cu 3 angajați a avut o cifră de afaceri de zero lei și o pierdere de 1.038.433 lei.
 
Despre Imoncons Meridian Residence SRL

Firma Imoncons Meridian Residence SRL din Tulcea, a fost înființată la data de 28.06.2018 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 - Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 21 iunie 2024, pentru anul 2023, firma a arătat următoarea situașe financiară: o cifră de afaceri de 126.376 lei, un profit de 1.023.319 lei la un număr de doi angajați.

Asociat unic și administrator este Bazbanela Ghiorghe din județul Tulcea. Numele Bazbanela Ghiorghe apare și în Euroest Plus Imobiliare SRL (asociat și administrator).
 
 
  
Despre Flaminia Black Sea SRL
 
Firma Flaminia Black Sea SRL din Năvodari, a fost înființată la data de 02.03.2015 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4110 - Dezvoltare (promovare) imobiliară.
 
Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 21 iunie 2024, cifra de afaceri Flaminia Black Sea SRL a fost de 685,095.00 lei în anul 2023, cu un profit de -342,988.00 lei.
 
Comparativ cu anul anterior, compania a înregistrat o scădere a cifrei de afaceri cu 54.09%.
 
Flaminia Black Sea SRL a raportat un număr de 2 angajați în anul 2023.
 
Asociat este Mitris Adriana (care este și administrator)și  acționarii Unem Solutii SRL și Ramisia Lux Invest SRL din Constanța.
 
Numele  Mitris Adriana  apare și în Ramada Sky SRL (asociat),  Ramisia Lux Invest SRL(asociat și administrator), Unem Solutii SRL(asociat și administrator), DPC Lux Invest SRL(asociat și administrator), Nova Pontica TM SRL(asociat și administrator), IBO Residence SRL (asociat și administrator), IBO Marina SRL (asociat și administrator), IBO Agricol SRL (asociat și administrator), IBO Agro Turism SRL(asociat și administrator),  IBO Voltaj SRL (asociat și administrator)
 
Unem Solutii SRL este acționar și în cadrul Ramisia Lux Invest SRL și IBO Marina SRL.
 
Ramisia Lux Invest SRL este acționar și în cadrul Unem Solutii SRL, IBO Marina SRL.
 
 
Despre SC First Project Imobiliar:
 
Conform termene.ro, firma a fost înființată în anul 2011, iar pe anul 2022 a raportat o cifră de afaceri de 272.716 lei, cu un profit de 184.562 lei, fără niciun angajat.
 
Societatea are sediul social pe Strada Rapsodiei, Nr. 10, Ap. Camera Nr. 2, Constanța, Județ Constanța, activitatea principală conform codului CAEN fiind „Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”.
 
Acționari și administratori în firmă sunt Farapon Daniel cu un procent de 50% și Soare Lucian Florin cu același procent.

Farapon Daniel mai este asociat și administrator la DAF Insurance Consultant SRL, Bloom & Sumisura SRL, Daf Objective SRL, TFS Nord Vision SRL și Sofa Sea View SRL.
 
Soare Lucian Florin mai este asociat în Luso Pan-Prod SRL, AXL Agro Trans SRL, asociat și administrator în Agro Grains Independenta SRL, TFS Nord Vision SRL și Sofa Sea View SRL și titular întreprindere individuală în Soare Lucian-Florin Întreprindere Individuală.
 
Guarda Tacoz SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2021, cu sediuul social în Constanța, pe strada Siracuzza nr 1. Asociat unic în firmă este Iulian Dumitru Ghioca, iar administrator este Constantin Brînzariu.
 
Constantin Brînzariu mai apare în firmele Derint SRL, Prim Coz Rezident SRL și Primcoz Estival Residence SRL. În anul 2021, firma a raportat 1 salariat, la o cifră de afaceri de 0 lei, cu o pierdere de 41.115 lei.
 
Grup Petrol Marin SA
 
Firma este fondată în anul 1995, iar pe anul 2022 a raportat  36 de salariați, o cifră de afaceri de 1,8 milioane lei și o pierdere 5,8 milioane lei.
 
Sediul social este pe strada Marcus Aurelius nr. 18, Constanța. Asociat majoritar este Florin Cârstocea, cu o cotă parte de 98,735%, dar și o listă Alți Acționari PF – 1,26%. Daniel Ioan Cârstocea, Florin Cârstocea și Carmen-Mihaela Ionescu sunt administratori.

Ibt Management Expert SRL
 

Firma are sediul social în București, pe strada Diaconu Coresi, fiind fondată în anul 2021. Activitatea principală a firmei este „Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale”.  

 
În firmă îi regăsim asociați pe cei trei investitori, Aurel Ilie Gherman, Birol Ibadula și Teia Enache, cu o cotă de participare de 33,33%. Administrator este Aurel Ilie Gherman. În anul 2021, firma a raportat 0 lei cifră de afaceri, fără salariați, cu o pierdere de 281.151 lei.
 
Aurel Ilie Gherman mai apare în International Gold Promotion SRL și Kemosabe Cool Market SRL.
 
Despre Green Land Residences SRL
 
Firma a fost înființată în anul 2019, cu sediul social pe strada Bogdan Vodă nr. 57. Asociat unic și administrator este Valentin Stănescu. În anul 2021, firma a raportat 0 lei cifră de afaceri, fără angajați, cu o pierdere de 19.344 lei.
 
Valentin Stănescu mai apare în firma Donald Serv SRL, alături de Florentina Stănescu. Compania a încheiat 38 contracte de achiziții publice in valoare totală de 128.069 lei, cel emai multe cu Centrul Român pentru Pregătirea și Perfecționarea Personalului din Transporturi Navale și APIA – Centrul Județean Constanța.

 Despre Construct GNS Sam SRL
 
Firma Construct GNS Sam SRL din Năvodari, a fost înființată la data de 26.09.2017 și are ca obiect principal de activitate codul CAEN 4120 - Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale.

Potrivit platformei termene.ro, consultată la data de 04 august 2024, situația financiară pentru anul 2023 arată o pierdere de -185.078 lei la un număr de doi angajați.
 
Firma îi are ca asociați și administratori pe Baroana Ionel și Chetraru Florin, ambii din Constanța.
 
 
Anexa Ia H.C.L. Navodari
CENTRALIZATOR
actiuni instanta
Nr.1 crt. Parti t, Obiect dosar
 
1.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, Constanța — parat
Actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_430516/23.10.2023 ce vizeaza AC nr.29/03.02.2023 emisa pentru beneficiar First Project Imobiliar SRL
 
2.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_447839/02.11.2023 ce vizeaza AC nr.226/26.05.2021 emisa pentru beneficiar Group Petrol Marin S.A,
 
3.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_458237/08.11.2023 ce vizeaza AC nr.483/07.10.2021 emisa pentru beneficiar IBT Management Expert SRL
 
4.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_447814/02.11.2023 ce vizeaza AC nr.498/15.10.2021 emisa pentru beneficiar Group Petrol Marin S.A.
 
5.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_447681/02.11.2023 ce vizeaza AC rr.420/03.09.2021 emisa pentru beneficiar Green Land Residence SRL
 
6.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0447736/02.11.2023 ce vizeaza AC nr.488/16.12.2022 emisa pentru beneficiar Green Land Residence SRL
 
7.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_451713/06.11.2023 ce vizeaza AC nr.552/15.11.2021 emisa pentru beneficiar Construct GNS SAM SRL
 
8.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_505358/08.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DC) 505358/08.12.2023 ce vizeaza AC nr.472/12.12.2022 emisa pentru beneficiar.
 
9.Primarul Orasului Navodari — reciamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmil de ISC Constanta nr. D0_503985/07.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de lSC Constanta nr. DO_503985/07.12.2023 ce vizeaza AC nr.493/13.10.2021 emisa pentru beneficiar
 
10.Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_504263/07.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_504263/07.12.2023 ce vizeaza AC nr.335/15.09.2022 emisa pentru beneficiar Meraki Estate SRL
 
11.Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat
Plangere preaiabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO_504284/07.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_504284/07.12.2023 ce vizeaza AC nr.482/07.10.2021 emisa pentru beneficiar Meraki Estate SRL
 
12.Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_495069/04.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_495069/04.12.2023 ce vizeaza AC nr.592/09.11.2020 emisa pentru beneficiar ---, Investitori: Credit Group Management SRL, lmocons Meridian Residence SRL si cesionar Fiaminia Black Sea SRL
 
 
13.Primarul Orasului Navodari - reclarnant ISC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO _504246/07.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_504246/07.12.2023 ce vizeaza AC nr.305/08.07.2021 emisa pentru beneficiar Stely Metal SRL
 
14. Primarui Orasului Navodari - reciarnant ISC, 1JC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO 504207/07.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. 50_504207/07.12.2023 ce vizeaza AC nr.53/03.03.2023 emisa pentru beneficiar Stely Metal SRL
 
15.Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de 1SC Constanta nr. DO_504295/07.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_504295/07.12.2023 ce vizeaza AC nr.455/23.09.2021 emisa pentru beneficiar Nilatexil SRL, ANM Lake Resort SRL
 
16.Primarul Orasului Navodari - reclamant 1SC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO_516627/14.12.2023 si actiune in anulare a procesufui-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_516627/14.12.2023 ce vizeaza AC nr.225/25.05.2021 emisa pentru beneficiar Zaha Comserv SRL si S.E.A. Black Agresti SRL
 
17.Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_508945/11.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_508945/11.12.2023 ce vizeaza AC nr.14119.01.2021 emisa pentru beneficiar Charly Comtex SRL
 
18.Primarul Orasului Navodari - reclamant 1SC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_528000/21.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_528000/21.12.2023 ce vizeaza AC nr.504/25.10.2021 emisa pentru beneficiar Black Pearl Construct SRL prin 
 
19.Primarul Orasului Navodari - reclamant 1SC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. 00_528015/21,12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbai intocmit de ISC Constanta nr. D0_528015/21.12.2023 ce Vi7227A Ar. nr agii24.11.2022 emisa pentru beneficiar Black Pearl Construct SRL prin _
 
20. Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, 1JC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_530944/22.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr D0_530944/22.12.2023 ce vizeaza AC nr.223125.05,2021 emisa pentru beneficiar AMIRA EVO SRL
 
21. Primarui Orasului Navodari - reclamant
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de 1SC Constanta nr.
2 ISC, IJC Constanta — parat D0_530938/22.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0530938/22.12.2023 ce vizeaza AC nr.86/14.03.2022 emisa pentru beneficiar AMIRA EVO SRL
 
22. Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO _530363/22,12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intacmit de ISC Constanta nr. D0_530363/22.12.2023 ce vizeaza AC nr.368/25.08.2021 emisa pentru beneficiar RBK TOP INVEST SRL si ARAROM SRL
 
23. Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO_530368/22.12.2023 si actiune in anuiare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO 530368/22,12.2023 ce vizeaza AC nr.8/19.01.2023 emisa pentru beneficiar RBK TOP INVEST SRL si ARAROM SRL
 
24. Primarul Orasului Navodari — reclamant 1SC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_527992/21.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_527992/21.12.2023 ce vizeaza AC nr.406/01.09.2021 emisa pentru beneficiar ____
 
25. Primarul Orasului Navodari — reclamant 1SC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Conskanta nr. D0_531966/27.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO 531966/27.12.2023 ce vizeaza AC nr.73/03.03.2022 emisa pentru beneficiar I
 
26. Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere preafabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_531925/27.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de 1SC Constanta nr. D0_531925/27.12.2023 ce vizeaza AC nr.312/01.09.2022 emisa pentru beneficiar Magenta Construct SRL
 
27. Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC. IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_530946/22.12.2023 si actiune in anuiare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_530946/22.12.2023 ce vizeaza AC nr,123/15.05.2023 emisa pentru beneficiar RBK TOP INVEST SRL si ARAROM SRL
 
28. Primarul Orasului Navadari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_531954/27.12.2023 si actiune in anulare a procesufui-verbal intocrnit de 1SC Constanta nr DO_531954/27.12.2023 ce vizeaza AC nr.100/11.04.2023 emisa pentru beneficiar Fox Concept Invest SRL
 
 29. Prirnarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_530933/22.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Canstanta nr. D0_530933/22.12.2023 ce vizeaza AC nr.80/27.03.2023 emisa pentru beneficiar Imob Geodav SRL prin ;
 
30. Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC, IJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_15398/17.01.2024 si actIune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO 15398/17.01.2024 ce vizeaza AC nr.4A/18.01,2021 emisa pentru beneficiar ART SOLID RESIDENCE SRL
 
31. Primarul Orasului Navodari — reclamant ISC. fJC Constanta — parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr, D0_509882/12.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr D0_509882/12.12.2023 ce vizeaza AC nr.166120.06.2023 emisa pentru beneficiar
EMIXON INVEST SRL
 
32. Primarul Orasului Navodari - reclamant 1SC, IJC Conslanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. 00_509879/12.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO_509879/12.12.2023 ce vizeaza AC nr.528/03.11.2021 emisa pentru beneficiar EMIXON INVEST SRL
 
33. Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr, D0_530898/22.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr, D0_530898/22.12.2023 ce vizeaza AC nr.389/19.10.2022 emisa pentru beneficiar
 
34. Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC,1JC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO_535021/29.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_535021/29.12,2023 ce vizeaza AC nr.3/04.01.2022 emisa pentru beneficiar YOUR NEXT HOME INVEST SRL prin I
 
35. Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_535004/29.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal inlocmit de ISC Constanta nr. D0_535004/29.12.2023 ce vizeaza AC nr.438/17.11.2022 emisa pentru beneficiar DAROCA WIN SRL
 
36. Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat
Plangere preaiabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_535020/29.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO_535020/29.12.2023 ce vizeaza AC nr.83/28.03.2023 emisa pentru beneficiar APRILIA RESIDENCE SRL
 
37. Primarul Orasului Navadari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_535012129.12.2023 si actiune in anulare a procesuiui-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO 535012/29.12.2023 ce vizeaza AC nr.472/30.09.2021 emisa pentru beneficiar APRILIA RESIDENCE SRL
 
38. Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat
Piangere prealabiia impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO_534917/29.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_534917/29.12,2023 ce vizeaza AC nr.465/29.09.2021 emisa pentru beneficiar MERAKI ESTATE SRL prin
 
39. Primarui Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_534923/29.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocrnit de ISC Constanta nr. DO_534923/29.12.2023 ce vizeaza AC nr.61/25.02.2022 emisa pentru beneficiar MERAKI ESTATE SRL prin
 
40. Primarul Orasului Navodari - reclamant ISC,1JC Constanta - parat Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_534909/29.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_534909129.12,2023 ce vizeaza AC nr.362130.09.2022 emisa pentru beneficiar TOMIS REALITY DEVELOPMENT SRL
 
41. Primaruf Orasului Navodari - reclamant ISC, IJC Constanta - parat
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO_530559/22.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_530559/22.12.2023 ce vizeaza AC nr.423/14.09.2021 emisa pentru beneficiar ANM LAKE RESIDENCE SRL prin _ _ _ _
 
42. Primarul Orasului Navodari - reclamant Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. 41. SC, IJC Constanta — parat D0_533723/28.12.2023 si actiune in anulare a procesului-verbal intocht de ISC Constanta nr. D0_533723128.12.2023 ce vizeaza AC nr.257/25.07.2022 emisa pentru beneficiar LCS IDEAL TOPCONSTRUCT SRL prin
 
43. Primarul Orasului Navodari — reclamant     
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. 1SC, IJC Constanta — parat D0_34443131.01.2024 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta
nr D0_34443/31.01.2024 ce vizeaza AC nr.182/22.04.2021 emisa pentru beneficiar
 
44. Primarul Orasului Navoclari — reclamant   
Plangere prealabila impotrIva procesului-verbal inlocmit de ISC Constanta nr. 1SC, IJC Constanta — parat D0_30984/30.01.2024 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta
nr. DO 30984/30.01.2024 ce vizeaza AC nr.313/01.09.2022 emisa pentru beneficiar NOVITRADE SRL
 
45. Primarul Orasului Navodari — reclamant    Plangere prealabila Impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr., IJC Constanta — parat D0_36970/02.02.2024 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO 36970/02.02.2024 ce vizeaza AC nr.476/05.10.2021 emisa pentru beneficiar ABSOLUT CONSTRUCT RESIDENCE SRL
 
46. Primarul Orasului Navodari — reclamant     
Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. ISC, IJC Constanta — parat D0_37036/02.02.2024 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta
nr D0_37036/02.02.2024 ce vizeaza AC nr.508/25.10.2021 emisa pentru beneficiar
 
47. Primarui Orasului Navodari reclamant       
Plangere prealabila impotrIva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. IJC Constanta parat D0_38792/05.02.2024 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta
nr. D0_38792/05.02.2024 ce vizeaza AC nr.570/07.12.2021 emisa pentru beneficiar GUARDA TACOZ SRL
 
48. Primarul Orasului Navodari — reclamant     
Plangere prealabiia impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. ISC, IJC Constanta — parat D0_37015102.02.2024 si actiune in anulare a procesului-verbal intoomit de ISC Constanta
nr. D0_37015/02.02.2024 ce vizeaza AC nr.78/03.02.2022 emisa pentru beneficiar MARBRIZ CONSTRUCT SRL si EXPERTCONSTRUCT XBM SRL
 
49. Primarul Orasului Navoclari — reclamant    Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. ISC. IJC Constanta — parat D0_36990/02.02.2024 si actiune in anulare a procesuluI-verbal intocmit de ISC Constanta nr. DO 36990/02.02.2024 ce vizeaza AC nr.416/31.10.2022 emisa pentru beneficiar ABSOLUT CONSTRUCT SRL prin
 
50. Primarui Orasuiui Navodari — recIamant     Plangere prealabila impotriva procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr., IJC Constanta parat D0_37010/02.02.2024 si actiune in anulare a procesului-verbal intocmit de ISC Constanta nr. D0_37010/02.02.2024 ce vizeaza AC nr.290/06.072021 emisa pentru beneficiar MARBRIZ CONSTRUCT SRL si EXPERTCONSTRUCT XBM SRL
 
51. Primarul Orasului Navodari si UAT Navodari Recurs impotriva sentintei civile 1575/07.122023 prin care instanta de judecata a respins recurenti reclamanti actiunea in constatarea nulitatii absolute a proceselor verbale nr. 8096 si 8097 ircheiate de, IJC Constanta intimati parati I.S.C. la data de 28.07.2022 ce vizeaza CU 1055/24.12.2020 si AC 447/20.09.2021 emise Dosar nr.4130/118/2023 pentru beneficiari
 
52. U.A.T. NAVODARI si Primarul Orasului Recurs impotriva sentintei civile nr. 1636/21.12.2023 prin care instanta de judecata a respins actiunea in constatarea nulitatii absolute a proceselor verbale de control cu numerele 7817/20.07.2022, 7818/20.07.2022, 7754/19,07,2022, 7755/19.07.2022 incheiate de ISC ce vizeaza CU 44/20.01.2021, AC 398101.09.2021, CU 293107.04,2020, AC 550/16.10.2020 emise pentru Asfalt Dobrogea SRL
 
 
53. Primarul Orasului Navodan — recurent-     
Recurs declarat de Primarul Orasului Navodari impotriva sentintei civile nr.40/25.01.2024, prin care instanta de judecata a respins cererea acestuia de anulare a procesului-verbal ISC — Inspectoratul judetean in Construcht incheiat nr.D0 272466/2023, ce vizeaza autorizatie de contruire nr.33/14.02.2022, - intimati parati                
beneficiar find—SC BUILDING DELIA DLZ SRL
❑osar nr 7103/118/2023-Curtea de apel
Constanta
 
54. U.A.T. NAVODAR1 si Primarul Orasului      
Recurs impotriva sentintei civile nr. 7/11.01.2024 prin care instanta de judecata a respins
Navodari — recurenti reciamanti actiunea in constatarea nulitatii absolute a proceselor verbale de control cu numerele 65526/23.02.2023 S1 65531/23.02.2023 incheiate de ISC ce vizeaza CU 671/24.06.2021, Dosar 5346/11812023 AC 532109.11.2021, emise pentru beneficiari
 
55.  U.A.T.NAVODARI si Primarul Orasului       
Recurs impotriva sentintei civile nr. 1542129.11.2023 prin care instanta de judecata a respins
 Navodari — recurenti reclamantiactiunea in constatarea nu1itatii absolute a proceselor verbale de control cu numerele 8714,
ISC, IJC Constanta — intimati parati      
8715, 8717, 8718, 8721/12.08.2022 incheiate de ISC ce vizeaza CU 182/04.03.2020, AC
Dosar 39531118/2023                      
 483/31.08.2020, CU 818/06,102020, AC 137/02.04.2021, AC 28/02.02.2022, emise pentru
beneficiari Sofi Leader Invest SRL
 
56  Prefectul judetului Constanta — reclamant 
Actiune in anularea AC 531/05.11.2021 emisa pentru "Construire Imobil locuinte colective
 Primarul Orasului Navodari — parat S+P+2E+Spatii tehnice si imprejmuire teren" anularea CU 16/04.01.2022 emis pentru Dosar nr.8685/118/2023"Modificare de proiect autorizat cu AC 531/05.11.2021, prin supraetajare cu un nivel in limita Tribunalul Constanta a 20% din suprafata desfasurata conform legii 50/1991 din imobilfocuinte colective S+P+2E+Spatii tehnice in imobil locuinte colective S+P+2E-3E retras+ Spatii tehnice+terasa circulabila" si anularea AC 188127.05.2022 emisa pt "Modificare de proiect autorizat cu AC 531105.11.2021, prin supraetajare cu un nivel in limita a 20°A) din suprafata desfasurata conform legii 50/1991 din imobil locuinte colective S+P+2E+Spatii tehnice in imobil locuinte colective S+P+2E-3E retras+ Spatii tehnice" emise pentru beneticiarii BACOSOSI SAB SRL si NAUTICA CONCEPT SRL
 
57. Prefectul judetului Constanta — reclamant 
Actiune in anularea CU 875116.08.2021, emis ptr "modificare de proiect in curs de executie
Primarul Orasului Navodari — parat autorizat cu AC nr. 61/18.02.2021 prin supratejare cu un nivel in limita a 20% din suprafata Dosar nr.8681/118/2023 desfasurata conform Legii nr. 50/1991 rezultand imobil de locuinte P+3E retras+spatii Tribunalul Constanta  tehnice si terasa circulabila si amplasare piscina exlerioara" si anularea AC 113/30.03.2022 emisa pentru executarea lucrarilor de construire pentru "modificare de proiect in curs de executie autorizat cu AC nr. 61/18,02.2021 "Construire imobil locuinte P+3E+spatii tehnice (casa scarii+lift) si imprejmuire teren" prin supraetajare cu un nivel in limita a 20% din suprafata desfasurata conform legii nr. 50/1991 rezultand imobil locuinte colective P+3#-4E retras+Spatii Tehnice si terasa circulabila si amplasare piscina exterioara" emise pentru beneficiar STELY METAL SRL
 
58. Prefectul judetului Constanla — reclamant  Actiune in anularea AC 354/06.07.2020, emisa ptr executarea lucrarilor de construire pentru Orasului Navodari — parat "locuinte colective P+2E si imorejmuire Incinta" si anularea AC 522/25.09.2022 emisa pentru
    Dosar nr.8680/118/2023                    executarea lucrarilor de construire pentru "modificare proiect in curs de executie autorizat cu Tribunalul Constanta AC nr. 354/06.07.2020 prin supraetajare cu un nivel in limita a 20% din suprafata  desfasurata conform Legii nr. 50/1991, construire spatii tehnice si terasa circulabila" emise pentru beneficiar BTC AGRO TRADE SRL si I
 
59. Prefectul judetului Constanta — reclamant
Actiune in anularea autorizatiei de construire nr.614/19.11.2020, a certificatului de urbanism Primarul Orasului Navodari, SC Blue INK  Residence SRL nr.82118.02.2021 si a autorizatiei de construire nr.104/24.02.2022— parati Dosar nr.7281/118/2023- Tribunalul Constanta
 
60. Prefectul judetului Constanta — reclamant
Actiune in anularea AC 61/18.02.2021 emisa in scopul 'construire imobil locuinte colective Primarul Orasului Navodari — parat P+3E+spatiu tehnic (casa scarii si lift) si imprejmuire teren" , anularea CU 772/15.09.2020 Dosar nr.8682/118/2023 emis in scopul 'construire imobil locuinte colective P+3E+spatiu tehnic (casa scarii si lift) imprejmuire teren" pentru beneficiar STELY METAL SRL
 
61. Prefectul judetului Constanta — reclamant
Actiune in anularea AC 359/10.08.2021 emisa pentru "Modificare proiect in curs de executie Primarul Orasului Navodari — parat autorizat cu AC nr. 88/05.02.2020, prin supraetajare cu un etaj in limitat a 20% din suprafata Dosar nr.8686/118/2023 desfasurata conform Legii nr. 50/1991" , anularea CU 515/11.05.2021 emis pentru "Modificare proiect in curs de executie autorizat cu AC nr. 88/05.02.2020, prin supraetajare cu un etaj in limitat a 20% din suprafata desfasurata conform Legii nr. 5011991" emise pentru beneficiarii .
 
62. Prefectui judetului Constanta — reclamant
Actiune in anularea AC 578/27.11.2020, emisa ptr "" Construire imobil locuinte colective Primarul Orasulut Navodari — parat P+4E si imprejmuire teren" emise pentru beneficiarii _, Dosar nr.8096/118/2023, precum si oprirea executare tucrari efectuate in baza AC - nr.578/27.10.2020
 
63. Prefectui judetului Constanta — reclamant
Actiune in anularea AC 33/14.02.2022 emisa pentru "Construire imobil locuinte P+4E+SpTh Primarul Orasului Navodari — parat si imprejmuire teren" , emisa pentru beneficiar SC BUILDING DELIA DLZ SRL.  Dcsar nr.8/118/2024Tribunalul Constanta
 
64. Prefectul judetului Constanta — reclamant
 Actiune in anularea AC 18/20.01.2022 emisa pentru "construire imobil apartamente D+P+4E Primarul Orasului Navodari — parat        cu parcare la demisol si spatii comerciale la parter" emise pentru beneficiarii Dosar nr.9/118/2024 si investitor Evergreen Nord SRL Tribunalul Constanta
 
65. Prefectui judetului Constanta — reclamant
Actiune in anularea AC 511/21.09.2020 emisa pentru "Supraelajare cu un nivel in limita a Primarul Orasului Navodari — parat 20% din suprafata desfasurata conform Legii nr. 50/1991, imobile in curs de executie Dosar nr.8679/118/2023 autorizate cu AC nr. 758/29.10.2019, recompartimenfari interioare si modificari de fatade Tribunalul Constanta pentru realizare 2 imobile P+10E — locuinte colective cu spatii comerciale la parter" emisa pentru beneficiar SC DE SILVA INTERMED SRL
 
66. Prefectul judetului Constanta — reclamant Dosar nr 65/11812024
Actiune in anularea AC nr.514/21.09,2020, emisa ptr "Supraetajare cu un nivel in limita a 20% din suprafata desfasurata conform Legăi nr.50/1991, imobil in curs de executie autorizatat  cu AC nr.621/19.09.2019- recompanimentari intericare si modifican fatade pentru imobil P+10E - locuinte collective cu spatii comerciale la parter", emisa pentru beneficiar DE SILVA INTERMED SRL
 
 
67. ISC-recurent
DE SILVA INTERMED SRL - intimat Primaria Oras Navodari prin Primar si UAT Navodari - intimati parati Dosar 28482/3/2023Recurs impotriva sentintei civile 5439/31.10.2023 prin care instanta de judecata a admis cererea de suspendare a pv nr.Do 331096/23.08.2023 intocmit de ISC Constanta prin care s-au constatat neconformitati ale AC nr.514/2020 emisa ptr "Supraetajarea cu un nivel in limita a 20% din suprafata desfasurata conform Legii nr.50/1991, pentru imobil in curs de executie autorizat cu AC 621/19.09.2019, recompartimentari interioare si modificari fatade
 
68. ORASUL NAVODARI, PRIMARUL ORASULUI NAVODARI - recurenti parati SC NOVIFERT SRL - intimat reclamant Dosar 302/36/2021* Recurs impotriva sentintei civile nr. 77/21.04.2022 prin care instanta de judecata a admis contestatia act administrativ fiscal formulata de Novifert SRL, si a dispus anularea Dispozitiei nr. 1464/29.12.2020 de solutionare a contestatiei, anularea în parte Decizia de impunere nr.10568D/25.03.2020 în ceea ce priveşte suma de 4.445.625,03 lei, stabilită cu titlu de impozit teren pj, impozit clădiri pj şi majorări la data de 25.03.2020 si obligarea pârâţilor în favoarea reclamantei la plata cheltuielilor de judecată în sumă de 5.455 lei, reprezentând onorariu avocat şi taxă judiciară de timbru
 
 
69. De Silva Intermed SRL- recurent reclamant Institutia Prefectului Judetului Constanta, ISC, Primarul Orasului Navodari si UAT - intimati parati
Dosar nr.33877/3/2023 Curtea de Apel Bucuresti Recurs impotriva sentintei civile nr. 6320 din 29.11.2023 prin care instanta de judecata a respins cererea de chemare în judecată având ca obiect ordonanţă preşedinţială privind intreruperea efectelor masurii cuprinsa la punctul 14 din procesul verbal de control nr. DO_329197/22.08.2023 pana la solutionarea definitiva a dosarului nr. 31929/3/2023. Procesul verbal de control nr. DO_329197/22.08.2023 incheiat de I.S.C. vizeaza AC 511/21.09.2020 emisa pentru beneficiar DE SILVA INTERMED SRL
 
 
70.
Curtea de apel Constanta
imobil P+10E - locuinte collective cu spatii comerciale la parter", emisa pentru beneficiar DE SILVA INTERMED SRL
Recurs impotriva sentintei civile 5650/06.11.2023 prin care instanta de judecata a respins cererea de suspendare a pv nr.Do 329197/22.08.2023 intocmit de ISC Constanta prin care s-au constatat neconformitati ale AC nr.511/2020 emisa ptr "Supraetajarea cu un nivel in limita a 20% din suprafata desfasurata pentru imobile in curs de executie autorizate cu AC 758/29.09.2019, recompartimentari interioare si modificari fatade pentru realizare imobil P+ 10 E-locuinte collective cu spatii comerciale la parter.", cerere formulata de reclamanta De Silva Intermed SRL
 
71 Orasul Navodari - parat
Dosar nr.2037/118/2023
Recurs declarat de
impotriva sentintei civile nr.201/24.10.2023, prin care instanta de judecata a resins cerere acesteia de aplicarea amenzii prevazute de Legea nr.554/2004 privind contenciosul administrative, ca neintemeiata si a obligat-o la plata onorariului aparatorului Orasului Navodari
 
 
72. Agentia Domeniile Statului (ADS) - apelanta Apel declarat de ADS impotriva sentintei civile nr.9787/27.10.2023, prin care s-a respins reclamanta
Orasul Navodari - intimat parat
Dosar nr.32676/212/2022- Tribunalul
Constanta
 
73. Midia International SA - intimata-reclamanta Primarul Orasului Navodari -recurent-parat Dosar nr.3324/118/2021*-Tribunalul Constanta
cererea apelantei-reclamante (solicita revendicarea suprafetei de 0,5525 ha aferenta Fermei Piscicole Navodari, judetul Constanta), ca fiind formulata de o persoana fara calitate procesual activa.
Rejudecarea cauzei dupa admiterea recursului Orasului Navodari si casarea in tot a sentintei civile nr.2269/15.12.2021 prin care instanta de judecata a admis in parte contestatia impotriva deciziilor de impunere privins stabilirea impozitelor si taxelor locale 8
 
74. SC Experti Imobiliari si Asociatii SRL   
Actiune avand ca obiect obiigarea de a face, respectiv de a emite autonzatie de construire reclamanta Orasul Navodari si Secretarul General al Orasului Navodari — parati Dosar nr.7079/118/2023-Tribunalul
Constanta
 
75. Prefectul judetului Constanta-reclamant    
Actiune in anularea Dispozitiei nr.606/28.04.2023 a Primarului Orasului Navodari
Dosar nr.7343/118/2023 — TribunaluI Constanta
 
76. Prefectul judetului Constanta-reclamant    
Actiune in anularea Dispozitiei nr.624/28.04.2023 a Primarului Orasului Navodari Primarul Orasului Navodari — parat Dosar nr.7344/118/2023 — Tribunalul Constanta
 
77. Prefectul judetului Constanta-reclamant    
Actiune in anularea Dispozitiei nr 607/28 04 2023 a Primarului Orasului Navodan
Primarul Orasului Navodari — parat
Dosar nr.7349/118/2023 — Tribunalul Constanta
 
78. C.N. "Administratia Porturilor Maritime" SA Recurs declarat de CN.A.P.M Constanta impotriva sentintei civile nr 1245/19 10 2023, prin Orasul Navodari si Grup Servicii Petroliere Logistic S.R.L Constanta — recurenta-reclamanta            care instanta de judecata a respins cererea cesteia de anulare a certificatului de atestare a edificării/extinderii construcţiei nr. 94342/14.11.2022 emis pentru Grup Servicii Petroliere Logistic SRL—. , ca inadmisibila si a obiigat-o la plata catre Orasul Navodari a sumei de 1500 lei cu titlu de onorarlu avocat
Constanta
 
Dosar nr.1231/118/2023- Curtea de apei      l
 
79. DE SILVA INTERMED SRL — reclamanta         
Cerere de anulare a pv nr.Do 331096/23 08.2023 Intocmit de ISC Constanta prin care s-au ISC Constanta si Primaria Oras Navodari —   constatat neconformitati ale AC nr 514/2020 emisa ptr "Supraetajarea cu un nivel in limita a parati
20% din suprafata desfasurata conform Legii nr.50/1991, pentru imobil in curs de executie Dosar nr.31967/3/2023 autorizat cu AC 621/19.09.2019, recompartimentari interioare si modificari fatade pentru Tribunalul Constanta realizare imobil P+ 10 E — locuinte collective cu spatii comerciale la parter"
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

De asemenea, pentru redactarea acestui articol au fost folosite și informații de pe termene.ro.
 
Citește și:

 
Litigiul dintre Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, deținută de Gabriel Comănescu, și Primarul Orașului Năvodari, în apel. Miza - anularea unui proces-verbal de contravenţie

La toamnă se va lua o decizie în procesul dintre Prefectura Constanța și Stely Metal SRL

 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii