#citeşte! Mesajul aniversar al lui Silvian Miron, maestru cofetar internaţional, patronul cofetăriei care îi poartă numele
#citeşte!: Mesajul aniversar al lui Silvian Miron, maestru cofetar internaţional, patronul cofetăriei care îi
30 Nov, 2014 00:00
ZIUA de Constanta
4945
Marime text
Pe Silvian Miron îl cunosc toţi constănţenii. De la mic, la mare. Mai ales cei îndrăgostiţi de ciocolată, prăjituri şi dulciuri. „Cei care mă cunosc ştiu că nu mă pricep la politică editorială. Aptitudinile mele le-am etalat în politica deserturilor bine făcute, cărora le-am dat savoare şi consistenţă, mixând şi dozând cu măsură şi măiestrie gustul plăcut, aromele şi culorile. Rămânând în aceeaşi notă profesională, pot doar aprecia că ZIUA de Constanţa a rămas pe piaţă şi cunoaşte în continuare succesul, pentru că, şi după 14 ani de la lansare, nu şi-a schimbat reţeta de bază a produsului, ci doar, uneori, a modificat dozajul şi intensitatea aromelor, aditivilor şi coloranţilor. Dar toate ingredientele sunt naturale, procurate, de regulă, de pe piaţa locală şi lucrează cu marfa clientului. Într-un cuvânt, un produs care are piaţa lui, căci altfel nu s-ar vinde! Nu-i aşa?“, spune Silvian Miron.
Cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate a cotidianului ZIUA de Constanţa, Silvian Miron, maestru cofetar internaţional, a transmis următorul mesaj: „Dacă doreşti reţete cu materia primă a clientului, gustă şi consumă... La mulţi ani! #citeşte ZIUA de Constanţa!“
//www.ziuaconstanta.ro/
Cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate a cotidianului ZIUA de Constanţa, Silvian Miron, maestru cofetar internaţional, a transmis următorul mesaj: „Dacă doreşti reţete cu materia primă a clientului, gustă şi consumă... La mulţi ani! #citeşte ZIUA de Constanţa!“
//www.ziuaconstanta.ro/
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii