Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:27 14 08 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ca în filmele sale Actorul Tom Cruise, apariție spectaculoasă la ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024

ro

12 Aug, 2024 10:41 1260 Marime text
Tom Cruise. Sursa foto: Facebook și Instagram Tom Cruise 
Festivitatea de închidere a Jocurilor Olimpice Paris 2024, de pe Stade de France, a beneficiat și de apariția spectaculoasă a celebrului actor american Tom Cruise.
 
Precum în filmele sale, acesta a apărut pe acoperișul stadionului, de unde a coborât în rapel în mijlocul sportivilor, ca în „Misiune Imposibilă“, a preluat drapelul olimpic și a plecat cu el pe o motocicletă, ca în „Top Gun“!   
 
Prezența lui Tom Cruise este legată și de faptul că următoarea ediție a Jocurilor Olimpice, cea din 2028, se va desfășura în SUA, la Los Angeles.
 

Mulțumesc, Paris, am plecat la LA, a postat Tom Cruise pe Facebook, alătuyri de o imagine cu el pe Stade de France.

 

După discursurile președintelui CIO Thomas Bach și al comitetului de organizare Tony Estanguet, după ce steagul olimpic a fost predat de primarul Parisului, primarului metropolei Los Angeles, după ce H.E.R. a interpretat imnul Statelor Unite ale Americii, Tom Cruise a aterizat pe scenă și a plecat pe motocicletă cu drapelul olimpic spre deliciul publicului. Pe drumul său virtual spre Los Angeles a fost însoțit de piesele celor de la Red Hot Chili Peppers care la sosirea în LA au oferit un mic recital proiectat pe ecranele Stade de France. Li s-au alăturat Billie Eilish și Snoop Dog, notează Comitetul Olimpic și Sportiv Român.

 
Citește și:

LIVE TEXT
Jocurile Olimpice Paris 2024, la final. Ceremonia de închidere, spectacol pe Stade de France (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii