Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:46 22 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Gimnasta Sabrina Maneca Voinea a cântat pe scenă alături de Voltaj. „Din toată inima pentru România!“ (VIDEO)

ro

02 Jun, 2024 22:21 2243 Marime text

Surpriză plăcută pentru cei prezenți la concertul Voltaj, de la Mamaia, care au avut ocazia să o vadă pe scenă și pe gimnasta Sabrina Maneca Voinea, noua stea a gimnasticii românești, sportivă calificată la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară!

Legitimată la CSM Constanța și antrenată de mama ei, Camelia Voinea, Sabrina, a fost prezentată, cu frumoase cuvinte, de Călin Goia, iar, la îndemnul acestuia, toți cei prezenți la concert, în Piațeta Casino din Mamaia, i-au cântat sportivei „La Mulți Ani!“, ținând cont că medaliata gimnastă își va serba ziua de naștere pe 4 iunie 2024.

După care Sabrina a cântat de pe scenă, alături de Voltaj, imnul lotului olimpic al României.   

Avem o surpriză pentru voi, a fost și pentru noi. La finalul anului trecut, am primit propunerea care ne-a onorat și ne-a făcut mare plăcere de a face o variantă a piesei «Din toată inima» pentru lotul olimpic al României, care va fi prezent la Paris în această vară. A fost o bucurie să-i cunoaștem pe sportivii noștri, niște oameni care muncesc extrem de mult ca să ajungă acolo, sus, iar noi trebuie și avem datoria să fim în spatele lor, să-i susținem și să-i încurajăm astfel încât, acolo, la Paris, să se claseze cât mai sus și să vină acasă cu cât mai multe medalii 

Aveți o sportivă superbă, și fizic, și profesional, de la voi, de aici din Constanța, se numește Sabrina Voinea. Aș vrea să o invit pe scenă, asta era surpriza. Am cunoscut-o în 23 decembrie 2023, la filmări la Izvorani. Îți urăm mult succes și noi, și ei! Aplauze pentru Sabrina”, a punctat Călin Goia.

Sunt calificată la Olimpiadă și îmi doresc foarte mult o medalie, a spus Sabrina Maneca Voinea, cea care a obținut recent două medalii de argint (la bârnă și la sol) la Campionatul European.

Am fost tare încântați să cântăm pe scena de la Mamaia, alături de Sabrina Voinea, noua stea a gimnasticii, Din Toată Inima pentru TEAM ROMANIA, a fost mesajul Voltaj.


Sursa foto: captură Facebook; video: Instagram (Voltaj)

Citește și:


CSM Constanța
Gimnasta Sabrina Voinea s-a întors cu două medalii de argint din Italia (GALERIE FOTO) 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Voltaj (@voltaj.ro)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii