Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:38 03 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Farul Constanța Campioanele României, petrecere de titlu, la Iaki. Pe locul întâi și la distracție! (GALERIE FOTO + VIDEO)

ro

18 May, 2024 21:04 1418 Marime text


Fotbalistele de la Farul Constanța, campioanele României, au sărbătorit titlul cucerit în Superligă cu o petrecere desfășurată astăzi, 18 mai 2024, la hotelul Iaki din Mamaia, la care au mai participat membrii staff-urilor formației, conducători, alți oficiali de la Farul și apropiați ai clubului.

Distracția a fost la ea acasă, bucuria cuceririi titlului, din postura de nou promovată și la primul an pe prima scenă, atingând cote maxime.

Campioanele au purtat tricourile de campioane, dar au adus și trofeul primit astăzi, și medaliile.

Pe un ecran uriaș din sală au rulat imagini de la meciul de astăzi, de la festivitatea de premiere, dar și din timpul sezonului la finele căruia fotbalistele Farului s-au încoronat campioane.  

Pe lângă faptul că au dovedit că sunt cele mai bune la fotbal din țară, jucătoarele au arătat la petrecere că se pricep de minune și la dansat, și cântat.

Petrecerea a început cu imnul Farului, după care a continuat cu un vast repertoriu muzical, din care nu a lipsit melodia „Made in Romania“, la modă la multe dintre echipele din Europa.    
 
Sursa foto: Farul Constanța

Citește și:


Fotbal
Campioanele de la Farul Constanța au dansat și au cântat la vestiare pe melodia „Made in Romania“ (VIDEO)

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii