„Ghiţă“, vicecampion Sărbătoarea tăierii porcului, cu medalie, tricouri şi minge de rugby, la CS Năvodari (galerie foto)
„Ghiţă“, vicecampion: Sărbătoarea tăierii porcului, cu medalie, tricouri şi minge de rugby, la CS Năvodari
15 Dec, 2015 00:00
ZIUA de Constanta
3358
Marime text
Ca în fiecare an, componenţii lotului de rugby de la CS Năvodari (echipa vicecampioană a Diviziei Naţionale), antrenorii, dar şi preşedintele executiv al clubului, Constantin Dinicu, au participat la sărbătoarea tăierii porcului. „Ghiţă“ a fost sacrificat la arena de antrenament a echipei (terenul „Legmas“ din Năvodari), iar rugbyştii au postat pe Facebook mesaje cu privire la acest eveniment: „Tradiţie la CS Năvodari rugby, tăierea porcului şi toate cele…“.
A fost o sărbătoare în stil rugbystic, astfel că porcul a fost „echipat“ cu tricouri de-ale echipei, i s-a pus la gât o medalie de vicecampion, iar capul i-a fost sprijinit pe o minge de rugby. „Să fie într-un ceas bun, să-l mâncaţi sănătoşi! Crăciun fericit, cu multe victorii!“, li s-a urat sportivilor pe reţeaua de socializare.
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii