Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:25 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antena Sport Ianis și Elena Hagi, nunta anului. Ceremonial religios înălțător. Cine a ajuns primul la Biserica Sfântul Visarion

ro

14 Jul, 2024 15:24 1205 Marime text


Ianis și Elena Hagi participă astăzi, 14 iulie 2024, la ceremonialul religios al nunții lor, desfășurat la Biserica Sfântul Visarion din București.

Potrivit as.ro, fotbalistul constănțean și soția sa au alături un cerc restrâns de persoane, format din membri ai familiei și prieteni apropiați, nelipsind nici bunicii lui Ianis din partea mamei sau Mircea Geoană.

Comform sursei citate, primul care a ajuns la biserică a fost Gică Popescu, unchiul lui Ianis și președintele Farului Constanța.  

Televiziunea Antena 3 CNN a precizat că în curtea bisericii a fost întins un covor alb, aceasta fiind culoarea predominentă a evenimentului. Și florile ori aranjamentele florale au fost albe.

Sursa citată a mai menționat că părintele paroh al bisericii este duhovnicul lui Ianis și al altor membri ai familiei sale. De asemenea, clădirea biserici a fost proiectată de arhitectul care a proiectat și Cazinoul Constanța sau clădirea CEC București.  

Petrecerea de nuntă, la care sunt așteptați peste 700 de invitați, va fi găzduită de Domeniul Știrbey, din Buftea, de la ora 19.00.

Sursa: as.ro, Antena 3 CNN

Imaginea (cu rol ilustrativ) este de la cununia civilă, din 25 decembrie 2023, fiind preluată de pe contul de Instagram al lui Ianis Hagi.


Citește și:

Ianis și Elena Hagi, nunta anului. Cine va cânta la evenimentul de la Domeniul Știrbey
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii