Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:12 28 10 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ionela și Marius Cozmiuc, vicecampionii olimpici la canotaj, vor deveni părinți. Au dat vestea într-o zi specială! (GALERIE FOTO)

ro

28 Oct, 2024 13:05 275 Marime text
 Ionela și Marius Cozmiuc. Sursa foto: Federația Română de Canotaj
 
În ziua în care sărbătoresc șapte ani de căsătorie, vicecampionii olimpici la canotaj Ionela și Marius Cozmiuc împărtășesc o veste emoționantă: vor deveni în curând părinți.

Ionela, vicecampioană olimpică la Jocurile Olimpice de la Paris 2024 în proba de dublu vâsle feminin categorie ușoară (LW2x), și Marius, vicecampion olimpic la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020 în proba de dublu rame masculin (M2-), așteaptă cu nerăbdare venirea pe lume a primului lor copil.

Vestea vine la scurt timp după ce Ionela și Marius au decis să se retragă din activitatea competițională. după o carieră impresionantă marcată de numeroase medalii la cele mai importante competiții internaționale. De-a lungul anilor, cei doi au purtat cu mândrie drapelul României și au adus țării noastre numeroase motive de bucurie.

„Suntem extrem de bucuroși că vom deveni pentru prima dată părinți și că acest lucru s-a întâmplat atât de repede. Ne-am dorit din tot sufletul să avem un copil și ne bucurăm mult de această perioadă. Câteodată nu ne vine să credem că este real și îi mulțumim lui Dumnezeu pentru minunea din viața noastră!”, declară Ionela și Marius Cozmiuc.

Ionela și Marius s-au cunoscut în cantonament și au construit împreună o relație solidă, bazată pe încredere, respect reciproc și pasiune pentru sport. Amândoi au fost determinați să atingă cele mai înalte performanțe în cariera sportivă și, în paralel, și-au dorit întotdeauna să își întemeieze o familie.

Povestea lor reprezintă o inspirație pentru generații întregi de sportivi, ei demonstrând că prin perseverență, muncă și dedicare, pot să-și îndeplinească cele mai mărețe visuri, este mesajulș Federației Române de Canotaj.

 
Citește și:

Ionela Cozmiuc, medaliată cu aur la Campionatele Mondiale de Canotaj din Canada
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii