Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:53 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Lidia Buble, din nou în vizorul Poliției. A primit și o amendă usturătoare!

ro

21 Sep, 2024 12:38 2506 Marime text
foto: Facebook/Lidia Buble

Artista Lidia Bubble are din nou probleme cu Poliția. 

Cântăreața, în vârstă de 31 de ani, a rămas fără permis de conducere și a primit o amendă de peste 900 lei, după ce nu a respectat regulile de circulație, scrie libertatea.ro. 
 
Să nu uităm că, a fost dată sentință definitivă în dosarul în care cântăreața Lidia Buble este acuzată de dare de mită. Curtea de Apel București a decis condamnarea definitivă a cântăreței la un an de închisoare cu suspendare. Hotărârea este definitivă.
 
Reamintim că dosarul a fost soluționat inițial de Tribunalul București.
 
 

Ce spune Poliția

„La data de 20 septembrie a.c., în jurul orei 18:50, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, pe raza sectorul 1, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autovehicul la volanul căruia se afla o femeie. 

Având în vedere faptul că în intersecția în care circula aceasta a efectuat virajul la stânga și nu a respectat obligația de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulau din partea dreaptă, polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 990 de lei, iar ca măsură complementară au dispus suspendarea exercitării dreptului de a conduce pentru o perioadă de 60 de zile”, a anunțat Brigada Rutieră, potrivit adevărul.ro.



PRECIZĂRI:
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.




Citește și:

Cântăreața Lidia Buble, condamnată definitiv pentru dare de mită
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii