Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:32 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nuntă la malul mării! Actorii Alex Bogdan și Cătălina Mihai și-au unit destinele în mod oficial

ro

16 Jul, 2024 10:44 254 Marime text


Duminică, 14 iulie, Alex Bogdan și aleasa inimii sale, Cătălina, și-au unit destinele în mod oficial. Cei doi au făcut cununia religioasă, dar și marea petrece în secret, la malul mării. Nunta acestora a fost una atipică, iar mirele a oferit un spectacol de zile mari. 

După o relație de aproximativ patru ani, Alex Bogdan și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie pe Cătălina. În luna iunie, cei doi au făcut cununia civilă, iar acum pe cea religioasă, dar și marea petrecere. Cei doi actori și-au jurat iubire la malul mării, iar atmosfera de la nuntă a fost una incendiară. Mirii au fost în centrul atenției și au făcut spectacol la propria nuntă.

Duminică, 14 iulie, actorul Alex Bogdan și Cătălina s-au căsătorit religios la malul mării. Nașii celor doi au fost Mihai Rait și soția lui, iar la petrecerea de nuntă, mirele a făcut un spectacol de zile mari. Nunta actorilor a fost una atipică, în care distracția și voia bună au fost pe primul loc.

Soția acestuia, Cătălina Mihai, este originară din Hârșova, județul Constanța.

Actrița CĂTĂLINA MIHAI a absolvit licența în Actorie la Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică I.L.Caragiale din București unde a terminat și master-ul la aceeași secție. A fost nominalizată la două premii la Gala Premiilor GOPO (cele mai importante distincții din cinematografia românească) pentru rolul titular din filmul HEIDI. A obținut premiul pentru TÂNĂRĂ SPERANȚĂ. Pe scena TSC, a debutat în rolul Dorine din „Tartuffe" și a realizat un foarte inspirat travesti în „Doi tineri din Verona". De asemenea, poate fi aplaudată în spectacolul de improvizație „Meciul de comedie” și în „Ziua Z”, în „Povestiri culese”, în #acedesiguranță și „Universuri paralele”. Momentan, nu toate spectacolele au fost adaptate pentru sala studio a TSC. Cele mai recente roluri ale sale sunt Hera, asistenta de regie în „ Prometeu22”, regia Gábor Tompa și ea în fragmentul „Veni qua” din „Seaside Stories”, regia Radu Afrim. Cătălina Mihai a câștigat Premiul pentru cea mai bună actriță, pentru rolul Izzy din spectacolul “Universuri paralele” la Festivalul „Buzău iubește teatrul” în iunie 2022, conform Teatrului de Stat Constanța.

Sursă foto: Instagram/@alex_bogdan

Citește și:
Actriţa constănţeană Cătălina Mihai, nominalizată la premiile Gopo​

Ianis și Elena Hagi, nunta anului. Pe ce melodie au interpretat cei doi dansul mirilor

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii