Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:03 27 09 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Probleme între soţii Beckham?- „Victoria este îngrijorată că acest lucru ar putea duce la vieți separate”

ro

24 Sep, 2024 10:40 1261 Marime text
foto: Facebook/Victoria Beckham
David Backham este tot mai încântat de moșia din Cotswolds, în vreme ce soția sa, Victoria, nu vrea să audă de viața la țară și își dorește să trăiască și în viitor în inima Londrei. Asta face ca cele două vedete să își ducă viețile în case diferite, notează heatworld.com.

Deși nimeni nu se aștepta, fostul fotbalist David Beckham pare să se bucure de o nouă viață ca fermier. În timp ce David Backham, în vârstă de 49 de ani, postează articole despre viața la țară pe moșia din Cotswolds, Victoria, în vârstă de 50 de ani, se pare că este îngrijorată de viziunile lor diferite asupra viitorului, deoarece se simte cu adevărat o londoneză.

 

Ce spune un apropiat al celor doi 

Un apropiat al celor doi spune că, „David a fost întotdeauna în elementul său atunci când este în Cotswolds (...). În timp ce Vic (...) este îngrijorată că acest lucru ar putea duce în cele din urmă la vieți separate”.

„David nu a făcut niciun secret din dorința de a se muta permanent la țară pentru un ritm de viață mai liniștit și mai relaxat, acum că băieții au zburat din cuib, și este ceva despre care el și Vic au vorbit mult și la care s-au gândit serios.

 

David este pregătit să lase viața de oraș în urmă și să se stabilească definitiv în Cotswolds

După ce a crescut în estul Londrei, David este pregătit să lase viața de oraș în urmă și să se stabilească definitiv în Cotswolds, în timp ce Vic a crescut în Hertfordshire, așa că traiul în inima Londrei este încă interesant, chiar și după toți acești ani.


Sursa: stiripesurse.ro 




Citește și:

Fostă vedetă Spice Girls la ceas aniversar


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii